• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ergin Ataman precrtao Argentinca! Luka Vildoza višak u Panatinaikosu - ne igra najveći derbi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na meču protiv Olimpijakosa neće biti bivšeg igrača Crvene zvezde Luke Vildoze.

 Ergin Ataman precrtao Luku Vildozu u Panatinaikosu Izvor: Profimedia

Panatinaikos je tokom leta angažovao jednog od najboljih evropskih trenera Ergina Atamana i doveo u klub čak 11 pojačanja, ali nije sve kliknulo kako bi treba! Ubjedljivo su poraženi od Olimpijakosa u Superkupu Grčke, zatim od istog rivala izgubili i na početku Evrolige u kojoj trenutno imaju skor od dvije pobede i tri poraza. Slijedi im novi meč protiv crveno-bijelih, ovog puta u grčkom prvenstvu, a Ataman je donio važnu odluku.

Na mečevima domaćeg prvenstva mogu da igraju samo šestorica igrača iz inostranstva, pa je turski trener za meč protiv Olimpijakosa precrtao Luku Vildozu! Kako prenose mediji u Grčkoj, argentinski bek i bivši košarkaš Crvene zvezde neće igrati najveći derbi jer je višak u ekipi Panatinaikosa! Tim iz Atine trenutno ima sedmoricu stranaca u svojim redovima, što znači da je Vildoza jedini na kojeg Ergin Ataman neće računati.

Ostaje da se vidi da li bi ovakva odluka mogla da ima i neke posljedice, pošto je iskusni stručnjak najavio nova pojačanja u klubu. Po Atamanovim riječima potrebna su još dva pojačanja, od kojih bi jedno pomagalo Kostasu Slukasu u organizaciji igre grčkog tima. Moguće je da je to bio signal da se više ne računa na Luku Vildozu, koji je prethodne sezone u Zvezdi imao neke blistave i neke razočaravajuće partije.

Na početku nove sezone u dresu Panatinaikosa bilježi 8,2 poena, 2,4 skoka i tri asistencije po meču u Evroligi. Najbolju partiju pružio je u četvrtom kolu protiv Makabija kada je imao 15 poena, tri skoka, četiri asistencije i tri ukradene lopte, dok je u petoj rundi protiv Baskonije ubacio samo tri poena, uz jedan skok i jednu izgubljenu loptu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC