• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić prvi put na ovo pitanje nije rekao "ne zanima me to"

Nikola Jokić prezire da priča o statistici, ali je ovoga puta napravio izuzetak.

 Nikola Jokić o svojoj igri Izvor: YouTube/Denver Nuggets/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je i prethodne noći maestralnu utakmicu za Denver i vodio je tim do pobjede protiv Jute (110:102). Briljirao je Somborac, ubacio je 27 poena, imao još 11 asistencija i deset skokova, pa je tako došao do čak 107. tripl-dabla u karijeri. Na taj način se na vječnoj listi izjednačio sa Lebronom Džejmsom i Džejsonom Kidom, tako da su sada ispred još samo Oskar Robertson, Medžik Džonson i Rasel Vestbruk.

Novinari su naravno željeli da pričaju o ovome sa Jokićem, ali svi dobro znaju da "bježi" od statistike i da mu nije rada tema razgovora, ali je ovoga puta ipak odgovorio više od "ne zanima me to". Tako je jedan novinar na kraju konferencije za medije upitao Jokića može li svoju igru da uporedi sa tim velikanima?

Dok je slušao pitanje, Jokić je kuckao prstima po stolu, ćutao zamišljeno i tek poslije nekoliko sekundi odgovorio: "Možda gledajući sveukupnu igru. Posebno ofanzivno, kako ofanzivno utičemo na naše timove na svaki način", naglasio je Jokić.

Srpski košarkaš Nikola Jokić uživa.
Izvor: Youtube/NBA

Pitanje zbog koga se takođe zamislio odnosilo se na jedan "tijesan faul" koji je dosuđen Markanenu, pa je Jokić upitan da li smatra da sada kada su NBA šampioni - više ih poštuju i sudije, na šta se nije složio.

"Mislim da uopšte nije bio tijesan faul, bar je to moje mišljenje. Ali, ne razmišljam o tome svakako", poručio je Somborac.

Prije nego što će reći i da se sigurno neće kostimirati za "Noć veštica", Jokić je malo više analizirao utakmicu i partije na početku sezone kada Denver ima 4-0: "Mislim da je odbrana bila dobra, ali nismo obezbijedili skok. Tako je bilo i u prošloj utakmici. Nismo dobro skakali za loptu, što smo bili ranije, pa moramo da radimo na tome. Nije nam raspored odgovarao, igrali smo meč za mečom, putovali, ali to nije izgovor za nas. Imali smo dobru energiju, kontrolisali smo meč skoro sve vrijeme, ali nismo uspjeli da imamo laku završnicu utakmice", naglasio je Jokić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC