• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbinu se sprema otkaz u NBA - da li je ovo šansa za Crvenu zvezdu?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djelovalo je da će ovu sezonu Filip Petrušev provesti kao zamjena za Džoela Embida, a onda je Džejms Harden sve poremetio.

 Filip Petrusev dobija otkaz u NBA Izvor: YouTube/Sports Sims & Highlights

Kako javlja izveštač "Atletika" za Los Anđeles Kliperse Lou Marej - Filip Petrušev je na pragu otkaza u Los Anđeles Klipersima! Doskorašnji centar Crvene zvezde izabran je kao 50. pik na draftu 2020. godine od strane Filadelfije, a onda je po godinu dana proveo u Anadolu Efesu i na Malom Kalemegdanu. Nakon sezone koju je presjedio na klupi kod Ergina Atamana uz Zvezdi je igrao više i to uglavnom kao četvorka, a na Svjetskom prvenstvu je pružao odlične partije u srebrnoj ekipi Srbije.

Filadelfija ga je dovela da bude rezerva Džoelu Embidu pod košem, ali je poslije samo jedne odigrane utakmice napustio klub. U velikom trejdu je poslat u Kliperse zajedno sa Džejmsom Hardenom i Pi Džej Takerom. "Rečeno mi je da sudbina Filipa Petruševa u Los Anđeles Klipersima još nije sigurna, ali da se tim raduje dolasku Džejmsa Hardena i Pi Džej Takera", naveo je Marej.

Ostaje da se vidi šta će odlučiti Klipersi. Oni na poziciji centra imaju Ivicu Zubca i Mejsona Plamlija, dok je Musa Dijabate na kratkoročnom ugovoru. Četvorku je do sada igrao Nikolas Batum, sada će tu siguran biti Pi Džej Taker, a ukoliko se u Klipersima odluče da koriste Džejmsa Hardena kao beka onda će Kavaji Lenard vjerovatno igrati kao četvorka. Tu je i Kobi Braun kao rezerva, tako da je pitanje ima li mjesta za Filipa Petruševa.

Sa druge strane okeana, Crvena zvezda se muči na poziciji četiri, u timu ima Dalibora Ilića koji je izgleda van planova trenera Sferopulosa, kao i Dejana Davidovca. Ukoliko dođe do otkaza, mogao bi Petrušev ponovo da oživljava karijeru na Malom Kalemegdanu. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:36
Petrušev
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC