• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Zvezda dovodi još pojačanja? Oglasio se Sferopulos i prekinuo sve spekulacije o tome

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos vjeruje u aktuelni igrački kadar.

 Janif Sferopulos o pojačanjima Zvezde Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda je promijenila trenera i već se uveliko spekuliše da bi Janis Sferopulos mogao da pravi i promjene u igračkom kadru koji je stvoren za vrijeme Duška Ivanovića. To se posebno "zakuvalo" nakon dva poraza Zvezde u derbijima protiv Partizana, međutim Sferopulos daje punu podršku svojim igračima pred meč sa Bajernom u Evroligi koji čeka crveno-bijele već u četvrtak od 18.30.

"Promjena igrača? Ne, vjerujem mojim igračima i nastavljamo sa ovim timom. Nedović nije još igrao od kada sam došao, Lazić je bio povrijeđen poslije prvog meča, Hanga nije igrao posljednji derbi, tako da ovo je naš roster. Nisam još imao cijeli tim. Ne zna se nikada, ali ne razmišljam da mijenjam igrače - vjerujem im!", naglasio je Sferopulos i istakao da još nije razgovarao sa Bjelicom o njegovom statusu, ali da bi to trebalo da učini uskoro i da računa na njega. "Sada je prioritet da dobijamo utakmice, ali mi je u planovima i pričaćemo", dodao je on.

Sferopulos ističe da će Nedović i Hanga trenirati uoči meča sa Bajernom, ali se još čeka odluka o nastupu, dok doktori još nisu dali "zeleno svjetlo" za Lazića. Ko god bio na terenu, Sferopulos ima jasnu ideju šta traži od svojih igrača: to su prije svega bolja odbrana i veća konstantnost u igri.

Pogledajte

06:00
Janis Sferopulos
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

"Moramo da imamo energiju od prvog do posljednjeg minuta. Moramo da se fokusiramo na sljedećeg protivnika, na Bajern, ali sada je bitno da budemo konstantniji i da popravimo odbranu. Ne želim da dozvoljavamo toliko lakih poena, a što se tiče našeg napada, važno je da imamo timsku igru. Hvala i navijačima koji su uz nas iako nismo pobijedili protiv najvećeg rivala", kazao je Grk i pozvao svoje navijače na što bolju podršku.

"Taktički gledano, moramo bolje da igramo odbranu i svi moraju da shvate svoju ulogu. Polako gradimo tim i moramo da budemo konstantniji", naglasio je Sferopulos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC