• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tobi nije zabrinut zbog loše forme: Takav sam kroz cijelu karijeru, šut će početi da ulazi

Majk Tobi pričao je o Crvenoj zvezdi, problemima u igri, derbijima...

 Majk Tobi o svojoj formi Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Majk Tobi (29) došao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali za sada ne uspjeva to da pokaže na parketu. Dosta se muči u ofanzivi, previše promašuje i sam je svjestan da neke stvari mora da uradi bolje. Njega i crveno-bijele čeka težak zadatak i duel sa Bajernom u Beogradu, poslije dva uzastopna poraza od Partizana.

Pred taj meč reprezentativac Slovenije istakao je da ekipa treba da se vrati na pobjednički kolosijek, pa se onda osvrnuo na derbije sa Partizanom.

"U prvom smo dobro igrali veći dio meč, osim tog lošeg početka, mnogo igrača je bilo nervozno, prvi derbi, ali smo onda pali u posljednjih pet minuta. Ima dosta stvari za analizu, treba da budemo konstantniji. U svakom meču ima teških momenata, ali moramo da pazimo da ne budu toliko negativni. Nemamo ritam u napadu, moramo bolje u odbrani, ne smijemo da žrtvujemo cijelu igru zbog toga, skok, defanziva, to su stvari koje možemo da kontrolišemo", rekao je Tobi.

On ove sezone u Evroligi prosječno bilježi 2,2 poena, 3,2 skoka i zna da mora bolje.

"Za mene? Osjećam se sve bolje u novom sistemu trenera. Pokušavam da naučim kako da igram sa određenim igračima, oni uče kako da igraju sa mnom. Moram da radim stvari koje mogu da kontrolišem, defanziva, skok, energija, da radim na tome. Znam da sam ofanzivno dobar, takav sam kroz cijelu karijeru, šut će početi da ulazi, moram da imam pravi stav."

Pogledajte

02:46
Majk Tobi izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Potom se osvrnuo na Bajern koji je statistikčki najbolji tim Evrolige u skoku (40,4 po meču), od čega 25,8 u odbrani (četvrti u Evroligi) i 14,6 u napadu (drugi u Evroligi). "Moramo da pazimo na skok, imaju dosta talentovnaih igrača u tome, da im ne dozvolimo da uđu u ritam. Ibaka je jedan od boljih u tome, moramo da ih limitiramo u tome, imaćemo više šansi tako", zaključio je Tobi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC