• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija na svakom koraku: Izraelski i turski košarkaši u "Pioniru" uz velike mjere obezbjeđenja (FOTO)

U hali Pionir igra se evropska košarka, ali ne igraju je srpski timovi. U prisustvu velikog broja pripadnika MUP-a, Hapoel dočekuje Galatasaraj.

 Hapoel Jerusalim Galatasaraj u Beogradu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Utakmica Hapoel Jerusalim - Galatasaraj igra se ovog utorka u Beogradu, zbog rata u Izraelu. Tamošnji timovi biće u narednom periodu domaćini u hali "Pionir", gdje je ove večeri veliko prisustvo policije zbog eventualnih incidenata povodom sukoba izraelske vojske i Hamasa.

Reporter MONDA je kod dvorane "Aleksandar Nikolić", koja će u utorak uveče ostati zaključana da bi se na taj način predupredio bilo kakav rizik da meč bude prekidan ili da padne u sjenku eventualnih protesta i bilo kakvih okolnosti u vezi sa sukobima.

Trener Hapoela je Aleksandar Džikić, njegov tim je već duže vrijeme u Srbiji, a na dan utakmice je izrazio zahvalnost Srbiji preko zvaničnih naloga izraelske ambasade.

Zbog komplikovanih odnosa Izraela i Turska, unapred je otpala mogućnost da ovaj meč FIBA Lige šampiona bude premješten u Istanbul, odnosno da ekipe samo zamijene domaćinstvo, uz nadu da će za nekoliko nedjelja ili mjeseci rat biti završen, a bezbjednost svima garantovana. Zato je Hapoel prvi morao da se "preseli" u Srbiju i tu će do daljeg i ostati, kao i Makabi u Evroligi i Hapoel Tel Aviv u Evrokupu.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Neka neko pokuša objasniti zašto guramo nos gdje mu nije mjesto. A našem je očigledno tamo. Možda i prijateljska Palestina- Izrael u Areni

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC