• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teo protiv Bajerna? Kao bicikl!" Gurovića oduševio iskusni plej: Jeste, ima godina, ali potpisujem za njega!

Autor Dragan Šutvić

Milan Gurović uopšte ne sumnja u dobre partije Miloša Teodosića u dresu Crvene zvezde do kraja sezone.

 milan gurović o milošu teodosiću Izvor: MN PRESS

Gostujući u podkastu "Miljanov korner" Milan Gurović je govorio o Crvenoj zvezdi i igrama crveno-bijelih ove sezone, a nakon što je kritikovao igre Šabaza Nejpira pohvalio je Miloša Teodosića. Iako ima 36 godina iskusni plejmejker je u pobjedi nad Bajernom i u napadu i u odbrani dao impuls crveno-belima.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde smatra da bivši kapiten reprezentacije Srbije nije mogao da "zaboravi da igra košarku" i ne čudi ga što je pružio takvu partiju. 

"Znaš šta... Jeste da on ima godina, ali to ti je kao bicikl! Ne možeš da zaboraviš da ga voziš, tako i Teo nije zaboravio da igra košarku. Sigurno mu je u ovim godinama potrebno malo više vremena da uđe u formu, ali ja potpisujem i rekao sam da će dečko sigurno kako bude odmicala sezona biti sve bolji i bolji jer ovako sve više utiče na klub", naglasio je Gurović. 

Osvrnuo se na oscilacije i poraze tima sa Malog Kalemegdana na početku sezone i istakao da vjeruje da crveno-bijeli ipak imaju dobar tim koji može u punom sastavu da krene da bilježi pobjede u nizu. 

"Novi je sastav, dosta domaćih igrača je otišlo.Dobrić je otišao koji je bio jedan od pokretača ekipe, nema Branka Lazića i Nemanje Nedovića... Uz neke oscilacije i bilo je teško mentalno psihološki u dva derbija da se vratiš na neki kolosijek. Ja nisam ni sumnjao da može Bajern da se dobije jer prvo igralo se kući pred navijačima Crvene zvezde, a drugo Zvezda ima dobar sastav i dobrog trenera. Promjena trenera je isto uticala na nekom psihološkom momentu da se igrači trgnu", istakao je Gurović. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC