• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaboklo stigao, pa otkrio nepoznat detalj: U Beogradu već ima dva prijatelja - Jago nije jedini!

Autor Dragan Šutvić

Brazilski košarkaš mogao bi da bude ljubimac navijača Partizana u nastavku sezone.

 bruno kaboklo o partizanu  Izvor: nordphoto GmbH / Hafner / imago sportfotodienst / Profimedia

Partizan će u nastavku sezone biti jači za Bruna Kabokla, iskusnog brazilskog košarkaša koji je prethodnih dana po prvi put stigao u Srbiju. On će donijeti snagu u reket Partizana, a od novog centra crno-bijelih očekivanja su velika već na startu - smatra da će ih ispuniti ukoliko bude radio ono u čemu je najbolji.

U prvoj izjavi za klupsku televiziju Bruno Kaboklo je istakao da su ga prijatelji već obavijestili da će igrati za najboljeg trenera Evrope, a otkrio je i nepoznat detalj koji ima veze sa fudbalskim klubom Partizan!

"Partizan je veoma poseban. I prije nego što mi se otvorila prilika da dođem, vidio sam da je veliki klub. Sjajno je što mi se ukazala šansa. Čim sam došao u grad osjetio sam ljubav i strast navijača. Ekipa me je odlično prihvatila, uzbuđen sam i počastvovan što sam ovdje", rekao je u mikrofon klupske televizije i nastavio: "Otkako sam potpisao, veliki broj prijatelja mi je rekao da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Što se tiče saigrača, neke sam već poznavao. Imamo odličnu ekipu i jedva čekam da počnem da igram."

Očekivanja su velika. Navijači u Kaboklu vide nasljednika Matijasa Lesora, a Francuz je minule sezone bio ne samo jedan od najboljih centara, već i jedan od najkorisnijih igrača Evrolige.

"Siguran sam da će biti teško, ali daću sve od sebe i nadam se da ću moći da se prikažem u dobrom svjetlu od samog starta, usmjeriću sav fokus ka tome. Ne osjećam pritisak. Znam koje su moje vještine, mogu da pomognem, tako da ću dati sve od sebe da budem što bolji u stvarima u kojima sam dobar, da ostavim svoj trag od starta, pomognem u skokovima i da se osjeti moje prisustvo u reketu", rekao je Kaboklo.

Od ranije se zna da je reprezentativac Brazila Jago dos Santos, plejmejker Crvene zvezde, veliki prijatelj Bruna Kabokla, a sada je novi centar crno-bijelih otkrio i nepoznati detalj. On ima prijatelja i u Partizanu, tačnije fudbalskoj sekciji kluba!

"Mateus Saldanja mi je prijatelj i baš mi je drago što sam tu sa još jednim Brazilcem. Trudiću se da budem blizak sa njim, mislim da će mi to prijati. Počastvovan sam što sam prvi Brazilac u košarkaškom klubu, to je veoma posebno. Prvi put sam u Beogradu i jedino što znam je da su Srbi veoma strastveni. Obišao sam grad, sjajan je i nadam se da ću i ja igrati sa mnogo strasti i snage. Daću sve što mogu da ponudim ovom klubu", zaključio je Bruno Kaboklo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC