• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizane, nije gotovo, žalićemo se FIBA!" Oštra poruka Italijana - ne odustaju od Kabokla!

Autor Dragan Šutvić

Venecija izdala oštro saopštenje protiv košarkaša Bruna Kabokla i Partizana, koji su u utorak zvanično sklopili saradnju.

 venecija bruno kaboklo saopštenje  Izvor: MN PRESS

Italijanski košarkaški klub Venecija oglasio se poslije dolaska brazilskog košarkaša Bruna Kabokla u Partizan. Ukratko, poruka u saopštenju je da je Venecija apsolutno odlučna da nastavi pravnu bitku protiv svih koji su bili uključeni u ovu "aferu", kako je nazvala transfer poznatog košarkaša među crno-bijele. Pročitajte kompletno saopštenje.

"Venecija ukazuje na nefer i pogrešnu odluku Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) da izda dozvolu Brunu Kaboklu, na nagovor Košarkaškog kluba Partizan. Potpuno je neprihvatljivo izdavanje navedene dozvole, uprkos veoma ozbiljnom prekršaju koji je napravio košarkaš, a uz lošu namjeru menadžera i njegovog novog kluba. Ono će biti osporavano od Rejer Venecije na svakom forumu i na svakoj pravnoj instanci koja nam je dostupna, počev od žalbe nadležnom žalbenom tijelu FIBA".

"Venecija zadržava pravo da zahtijeva da se na odgovarujućim mjestima istraži nezakonito ponašanje menadžera košarkaša i samog Partizana iz Beograda, koji je nastavio da zahtijeva transfer, uprkos tome što je bio svjestan ugovorne obaveze igrača sa Venecijom. I nije moguće tolerisati zaokret igrača i agenta, bez obzira na ugovore, već i na sportske planove, investicije i konkurentnost timova. Rejer Venecija zato je apsolutno odlučan da nastavi svoju pravnu bitku protiv svih koji su učestvovali u ovoj aferi i na svim mogućim instancama. Potpuno je jasno da poštovanje kodeksa ponašanja koje sankcioniše sama FIBA i poštovanje osnovnih sportskih vrijednosti koje bi trebalo da dijele svi, ne može biti povjereno ličnoj savjesti onih koji djeluju, u bilo kom svojstvu, u našem sportu", navedeno je u saopštenju italijanskog kluba.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC