• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda tražila prazne tribine, ABA liga se oglasila: Donesena je konačna odluka o meču u Zadru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda će protiv Zadra igrati pred punim tribinama.

 ABA Meč Zadar - Crvena zvezda pred punim tribinama Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Meridianbet u Zadru treba da igra meč sedmog kola ABA lige, ali je svemu tome prethodio skandal. Huligani su napali delegaciju crveno-bijelih, novinare, navijače. Poslije haosa koji je nastao čelnici srpskog kluba zahtjevali su da se meč igra pred praznim tribinama.

Sada je stigao odgovor od direktora takmičenja Domagoja Kmetovića koji je istakao da se to neće dogoditi. "Utakmica će se igrati prema planu, odnosno prema uobičajenom protokolu. Sve će pratiti i u skladu sa pravilnikom ABA lige će se postupati. Postoje sve službe koje su zadužene za sprovođenje spomenutog pravilnika", rekao je Kmetović za hrvatski portal "Zadarski". Za to vrijeme pojavile su se i fotografije pretučenih Srba.

U objavi navijača Zadra naglašeno je da će doći da pruže podršku ekipi. "Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti. Ovo je prilika da se uzdignemo i da pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Dođite, neka se dvorana trese od naše strasti i energije, neka naši igrači znaju da smo uz njih. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu gdje se nepravda kažnjava strašću i vjerom u ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora, a naša strast oružje koje će nas dovesti do pobjede. Sa igračima i trenerima na parketu zajedno ćemo pobijediti privatne lobije srpske prćije od lige", navodi se u saopštenju navijačke grupe "Tornado".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC