• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neki igrači Partizana daju sve od sebe, a neki... Željko Obradović: Tražim im jedno, a ispadne sasvim drugo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana o porazu od Igokee u Štark areni.

 Trener Partizana o porazu od Igokee Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Partizanov trener Željko Obradović obratio se javnosti na konferenciji za novinare poslije poraza od Igokee u Štark areni. Komentarišući drugi kiks svog tima ove sezone, on je rekao da je Igokea igrala cijeli meč dobro, za razliku od njegovog tima, kao i da je očekivao da će igrači koje vodi motivisaniji izaći na parket.

"Čestitam ekipi Igokee, igrali su cijelu utakmicu dobro, mi smo uspjeli da samo na kraju podignemo agresivnost u posljednjoj četvrtini, uspjeli smo da se vratimo, ali ispalo je kako je ispalo i Igokea je zasluženo pobijedila. Mislio sam da će igrači biti vrlo motivisani, da ćemo se boriti za svaku loptu, a od prvih pet ničijih lopti, svaka je bila njihova. Ponavljam još jednom, u posljednjoj četvrtini smo se vratili, imali otvoreni šut, promašili, mrtva lopta, desilo se šta se desilo i to je to."

Igokea je vodila krajem treće četvrtine i maksimalnih 22 razlike, Partizan je u završnici uspio da izjednači prije svega sjajnim šutem za tri poena i velikim doprinosom Uroša Trifunovića, ali je odlučujući šut Frenka Kaminskog za tri ostao van obruča, a na drugoj strani je Stefan Mudi donio pobjedu Igokei prodorom i košem za trijumf na dvije sekunde do kraja.

"Priprema utakmice je bila kao i svaka druga, vodeći računa o svakom detalju, igrali smo protiv Igokee na turniru ABA lige, Superkupu i sve nam je bilo poznato - mislim da je motivacija nešto što je izuzetno značajno. Činjenica je da igrači kada govore o utakmici, uglavnom se njihovi komentari svode na to šta rade u napadu, a to je prvi problem, jer treba sve da nam odbrana da na početku, na tome sam insistirao, ali ispalo je sve drugačije."

Željko Obradović je rekao da je Pi Džej Doužer dobio odmor na današnjoj utakmici i zato ju je propustio uz povrijeđenog Kevina Pantera. Sa druge strane, novi centar crno-bijelih Bruno Kaboklo je debitivao.

"Pi Džej Doužer nije igrao prema mojoj odluci, u saglasju sa članovima stručnom štaba, a s obzirom na sve što nas očekuje. I večeras smo imali priliku da vidimo kako neki igrači zaista daju sve od sebe, a da se neki ponašaju prilično indolentno. Zbog čega je to tako, vidjećemo, razgovaraćemo i probaćemo da ih dižemoj"

Partizan će sljedeći meč igrati u srijedu protiv Bajerna u Minhenu, a potom će u petak u Štark areni dočekati Albu. Potom će imati slobodan vikend za kratak odmor i put u Ljubljanu, na derbi protiv Cedevita Olimpije u sljedećem kolu regionalnog takmičenja, u kojem crno-bijeli branilac titule sada ima skor 5-2.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC