• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Vildoza ponovo ponovio: Nedostaje mi Beograd!

Autor Milutin Vujičić

Luka Vildoza je ponovio da mu nedostaje Beograd.

 Luki Vildozi bas nedostaje Beograd Izvor: Profimedia/ZUMA Press

U roku od samo 96 sati Luka Vildoza je dao dva intervjua u kojima je zajednička jedna stvar - nedostaje mu Beograd. To je poručio za "Jurohups" uz poruku da će vječno biti zahvalan i da će mu uvijek nedostajati Crvena zvezda i Beograd, da bi potom sada i u intervjuu za grčki "SDNA" ponovio slične stvari. 

Slučajnost ili ne, ali to se događa baš dok provejavaju vijesti da je Panatinaikos razmišljao čak da raskine ugovor sa njim, tako da su ga mnogi spajali sa povratkom u Crvenu zvezdu, čak se po društvenim mrežama spominjao i Partizan. Vildoza i njegov agent su demantovali takve navode, a govoreći za poznati grčki medij istakao je da mu takve stvari (glasine o transferima) ne smetaju jer ga to ne zanima.

"Ne smeta mi jer ne pratim. Bio sam samo znatiželjan ko je to napisao, ali me je zapravo briga. Imam trogodišnji ugovor ovdje i želim da igram. Želim da pokažem svijetu da mogu, da mogu da budem šta timu treba. Naravno, bio sam srećan u Crvenoj zvezdi prošle sezone i nedostaje mi Beograd", ponovio je Luka Vildoza.

"Proveo sam tamo lijepo vreme, dali su mi šansu po povratku u Evropu i ja sam pokazao neke stvari. Volim ih. Ipak, ja sam sada ovdje i volim i Panatinaikos i isto tako sam srećan ovdje", dodao je argentinski plejmejker.

Panatinaikos je ovog ljeta doveo mnogo igrača, i jedan od njih je Vildoza, pa se još čeka da stvari "kliknu na svoje". Tako je Vildoza daleko od prošlosezonskih partija u Crvenoj zvezdi i prosječno bilježi 8,6 poena, 2,4 skoka i 2,6 asistencija po meču. Upravo zbog toga se pričalo da bi Ataman mogao da ga zamijeni.

Pogledajte i kako izgleda djevojka Luke Vildoze, srpska odbojkašica Milica Tasić:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:04
Luka Vildoza i Milica Tasić posle utakmice
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC