• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez trojice ide u Istanbul! Povrede "osakatile" Efes, ali i crno-bijeli imaju problem

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović neće moći da računa na sve igrače na gostovanju u Istanbulu.

 Partizan oslabljen protiv Efesa Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Nakon tri poraza u posljednjih deset dana, Partizan putuje u Istanbul na megdan Efesu u 10. kolu Evrolige, a oba tima imaju velike probleme sa povredama. Prvo su stigle informacije da će Efes biti oslabljen neigranjem Elajdže Brajanta, Tibora Plajsa i najboljeg igrača Šejna Larkina, međutim to nije naročito povoljna vijest za Željka Obradovića - jer i njega muče iste muke.

Tako će Partizan biti bez Kevina Pantera, Uroša Trifunovića i Alekse Avramovića na komplikovanom gostovanju, dok još nije skroz jasno šta se dešava sa Čačaninom kome je slomljen nos u Ljubljani.

"Valjda bi tokom dana trebalo da dobijemo informacije o Aleksi, tako da i definitivno vidimo šta je sa njim. Imao je povredu zbog koje je morao u bolnicu i sigurno da neće biti sa nama u Istanbulu. Već za kasnije ćemo vidjeti", rekao je Obradović danas novinarima.

Istakao je da je Efes ekipa koja je projektovana za velike ciljeve, da ima kvalitete u napadu i odbrani, dok dobro poznaje i trenera. "Bio mi je pomoćnik sedam godina u Fenerbahčeu", podsjetio je Obradović o karijerni put Erdema Džana koji ga je ljetos poljubio u ruku, nakon što su igrali jedan protiv drugog na pripremama.

Pogledajte

03:02
Željko Obradović izjava pred Efes
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Ističe da Partizan mora da igra bolju odbranu, koju je evidentirao kao najslabiju tačku tima, ali dodaje da nema vremena da se pati ili raduje previše. Želi da na svakoj utakmici vidi maksimalan pristup i da igrači izvlače pouke iz grešaka.

"Nećemo odustati od toga, to je valjda najvažnije, da vjeruješ sam sebi. Ako si izgubio par utakmica gdje odlučuje jedna lopta, jedan posjed, onda ti je jasno da baš svaki skok, izgubljena lopta, svaka dobra i loša odluka dovodi do toga da si uspješan ili nisi. Na kraju krajeva, takav je naš život i posao, jedna lopta ti odlučuje uvek o svemu!", naglasio je trener Partizana.

Meč između Efesa i Partizana igra se u petak od 18.30 u Istanbulu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC