• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović razbio Efes, a trener kratko poručio: Šta ima da vam pričam o njemu?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Erdem Džan nije smatrao da mora mnogo da objašnjava kako je to Nemanja Nedović uspio da ubaci 23 poena njegovoj ekipi.

 Erdem-Dzan-o-Nedovicu-nakon-poraza-od-Zvezde Izvor: YouTube/screenshot/KK Crvena zvezda Meridianbet

Nije mogao Efes da iznenadi Crvenu zvezdu u meču u kome su redom blistali Nemanja Nedović, Luka Mitrović i Jago Dos Santos, a trener gostiju Erdem Džan je istakao da je nedostatak agresivnosti njegove ekipe u napadu presudio. 

"Dobro veče svima. Početkom treće i na kraju četvrte četvrtine nismo bili dobri. Prestali smo da budemo agresivni u napadu jednom momentu. To moramo da promijenimo i učinićemo sve da to uradimo", kratko je rekao na startu. 

Evidentno je bilo da su Luka Mitrović i Džoel Bolomboj napravili ogromne probleme timu nekadašnjeg prvaka Evrope, a sa 17 skokova ma je Turčinu je jasno da nema pobjede. 

"Očigledno je da je problem u skokovima, imali smo 17 skokova manje od rivala i nemoguće je tako dobiti utakmicu. Jasno je da nismo bili ofanzivno dovoljno agresivni, a ne možemo ispred 19.000 navijača da dobijemo bez agresivnosti", rekao je on, a onda je upitan da prokomentariše sjajnu partiju Nemanje Nedovića:  "Nedović je sjajan igrač, ali nemam tu mnogo da kažem."

Što se tiče ambicija Efesa, iako je tim rekonstruisan, iako mnogi ne očekuju mnogo od ovog Efesa, spreman je Džan da prihvati da ekipa želi samo titule. 

"Naš klub ima iste ambicije kao i uvijek, a vidjećemo sve na kraju sezone. U Evroligi je bitno da budete najbolji kada je najvažnije. Ovo je samo početak sezone i nadam se da ćemo biti najbolji tada. Neću da pravim pretpostavke, mislim da niko od trenera to ne može u ovom momentu", obasnio je turski stručnjak. 

Na kraju je upitan da li mu je rad u stručnom štabu Željka Obradovića pomogao da uspije da se izbori sa ličnostima kakve ima u svojoj ekipi trenutno. 

"Imam sjajne ličnosti u timu. Imamo sjajnu hemiju i pravimo nešto novo. Trebaće vremena da se uklope, ali sam zadovoljan njima. Samo moramo da popravimo neke tehničke detalje, kao što su skokovi, to nam je najveći problem. A meni je Željko Obradović mnogo pomogao u karijeri", završio je Džan. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC