• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se Branko Lazić vraća na teren? Kapiten Zvezde stao pred kamere: "Mjesec i po dana pauze..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Branko Lazić, po svemu sudeći, neće igrati protiv Efesa.

 Branko Lazić pred utakmicu Crvena zvezda Efes Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda neće moći još da računa na Branka Lazića. Kapiten crveno-bijelih povrijedio se krajem oktobra na meču protiv FMP-a i od tada ga nije bilo na parketu. Pred utakmicu sa Efesom razgovarao je sa novinarima, ali po svemu sudeći neće igrati ni na tom meču. Trener Janis Sferopulos ostavio je mogućnost pojavljivanja na terenu, mada je srpski košarkaš potom priznao da su male šanse za to.

Na pitanje o igranju prvo se nasmijao.

"Igram, ja sam uvijek dio tima. Vidjećemo da li ću biti na parketu, odradio sam tek danas drugi timski trening, ne vjerujem da su velike šanse da igram protiv Efesa, male su šanse, možda u nekim narednim utakmicama. Mjesec i po dana pauze. Dobro sam", rekao je Lazić.

Osvrnuo se zatim na predstojeći meč koji se igra u Areni u petak (20 časova). "Očekujem da pružimo dobru partiju i da uz pomoć navijača dođemo do pobjede. Biće teško poslije ovih poraza i problema koje imamo. Siguran sam da ćemo uspjeti da ostavimo to sa strane i da damo sve od sebe na terenu i da se nadamo pozitivnom ishodu."

Nije želio previše da priča o stanju na tabeli Evrolige gdje je Zvezda na skoru 3-7.

"Razmišljamo od početka o tome, treba da idemo od meča do meča, ako krenemo da vadimo brojke i da pravimo planove, da se ne koncentrišemo na ono što je bitno, a to je utakmica, onda ćemo izgubiti fokus. Zato i kažem da igramo utakmicu kao da je finale i ukoliko pobijedimo, zadržavamo šanse da idemo dalje, tako se spremamo."

Pogledajte

02:32
Branko Lazić izjava pred Efes
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Spomenuo je za kraj i Šejna Larkina koji je na prethodnom meču protiv Partizana dao 27 poena. Novinari su ga pitali kakve savjete će dati saigračima da probaju da zaustave najboljeg igrača gostiju.

"Da vam kažem javno, pa da i oni tamo znaju? Šalim se. Znamo ga, nije od juče tu, nema tu nekih posebnih savjeta, neke sitne detalje. Dugo smo i mi i on u Evroligi, odlično se poznajemo. Svi zajedno i ja pored klupe, uspjećemo nadam se da ga zaustavimo", zaključio je Lazić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC