• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestvarna partija Dončića! Otpisani Srbi gledali Lukinu magiju i seriju od čak 30:0

Luka Dončić upisao je nestvaran tripl-dabl protiv Oklahome za koju ponovo nisu igrali Vasa Micić i Aleksej Pokuševski.

 Luka Dončić učinak protiv Oklahome Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Luka Dončić je postao otac, a onda je upisao nestvaran tripl dabl - 36 poena, 18 asistencija i 15 skokova. Njegova nevjerovatna partija nije pomogla da se izbjegne poraz od Oklahome (126:120) u nevjerovatnom meču. Mavsi su u posljednjoj četvrtini napravili seriju od čak 30:0. Ni to nije bilo dovoljno, a sve to su sa klupe posmatrali Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski...

Nije u pitanju greška, zaista se to dogodilo. Na 10:32 do kraja meča na semaforu je stajalo 111:87 za "grmljavinu", a onda je krenulo sa druge strane. Na krilima Dončića za nešto više od šest minuta igre Dalas je poveo (117:111). Ostalo je još 4:18 do kraja. Džejlen Vilijams, Šej Gildžus Aleksander i Čet Holmgren uspjeli su u toj završnici da probude goste, Luku je stigao umor, a Set Kari nije pogodio kada je bilo najvažnije.

"Rođenje ćerke Gabrijele je najsrećniji dan u životu. Rodila se ona, pa je onda došla ova utakmica koja je bila pravi rolerkoster. Tužan sam što nismo pobijedili, ali smo pokazali da ne odustajemo. Bili smo impresivni u trećoj i četvrtoj dionici, moramo da igramo ovako više i pobjede će doći", rekao je Dončić.

Kod pobjednika istakli su se Džejlen Vilijams (23, 5as, 5sk), Gildžus-Aleksander (17, 9as) i Davis Bertans (15), a Vasa i Pokuševski ponovo nisu dobili ni sekund na terenu. Na drugoj strani pored Dončića najefikasniji bili su Derik Džouns (24, 4sk) i Derek Lajvli (20, 16sk), Kajri Irving nije bio u sastavu, kao ni Dante Egzum koji je postao otac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC