• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićeva dominacija i novi tripl-dabl: Nikola se poigrava, ali Denver ima problema

Denver je izgubio od Sakramenta na gostovanju, a Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl.

 Denver poražen od Sakramenta Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl, ali nije to pomoglo Denveru da izbjegne poraz od Sakramenta - 123:117. Srpski centar dominirao je još jednom, predvodio Nagetse, nije mogao sam, upisao je 36 poena, 13 skokova, 14 asistencija, bez ijedne izgubljene lopte. Problem je bio što nije imao adekvatnu pomoć, posebno šuterski pošto je njegov tim imao samo 24 odsto šuta za tri (6/25) naspram 16/34 od strane Kingsa.

Ono čime bi Majkl Meloun mogao da bude zadovoljan to je činjenica da je njegov tim pokazao pravi karakter samo 24 sata poslije pobjede u Finiksu (119:111) i novog gostovanja. Na oko šest minuta prije kraja bilo je "+13" (108:95), a onda je Jokić preuzeo odgovornost, pogađao, asistirao poslije njegove trojke na semaforu je bilo samo "+2" za domaćina (112:110) na semaforu ostala su samo tri minuta. Međutim, Dieron Foks dao je četiri poena u nizu, Malik Monk pogodio je ključnu trojku (117:110), a Majkl Porter i Eron Gordon promašili su trojke iz dobrih pozicija.

Kao što je spomenuti karakter pozitivna stvar, tako Melouna i te kako može da brine užasan šut za tri. Nije bilo nedovoljno oporavljenog Džamala Mareja, a Majkl Porter ponovo je zakazao, jeste imao 13 poena, ali samo jednu datu trojku (1/5). Pored Jokića najefikasniji bili su Redži Džekson (20, 8as) i Eron Gordon (17, 7sk, 3as). Kod Kingsa istakli su se Foks (26, 16as, 4sk) i Monk (26, 4as), Domantas Sabonis imao je dabl-dabl (17, 15sk, 7as), a Saša Vezenkov dodao je 4 poena i 3 skoka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC