• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nudio se Partizanu, a sad se opet javio: "Crno-bijela braća!"

Autor Dragan Šutvić

Amerikanac je oduševljen onim što vidi u Beogradu, na utakmicama Partizana.

 malkom dilejni o panteru i ledeju  Izvor: MN PRESS

Američki košarkaš Malkolm Dilejni (34) gledao je meč Partizan - Milano i ostao je oduševljen onim što je vidio. Član Idealnog tima Evrolige iz 2016. godine i bivši plejmejker Bajerna, Lokomotive Kubanj, Barselone i Milana priznaje da mu je puno srce dok vidi kako su američki košarkaši prihvaćeni u Beogradu i koliko su ih Grobari zavoljeli.

"Kevin Panter i Zek Ledej je trebalo još da budu u Milanu. Našli su dom u Beogradu i divno je vidjeti kako su ih navijači prihvatili. Srećan sam zbog svoje mlađe braće", rekao je o tandemu sa kojim je dijelio svlačionicu u Milanu.

Panter i Ledej došli su u Partizan iz Italije zajedno 2021. godine i odmah postali stubovi igre ekipe Željka Obradovića. Sa crno-bijelima su postali prvaci ABA lige, prošle sezone su došli nadomak senzacionalne eliminacije Real Madrida u plej-ofu Evrolige, a ove takmičarske godine su na sjajnom putu da ponove taj uspjeh.

Dilejni je ranije ove godine javno poručivao Partizanu da bi rado došao kod Željka Obradovića. "Pošaljite mi ugovor", govorio je tada navijačima crno-bijelih koji su ga dozivali kod Pantera i Ledeja.

U međuvremenu, Obradović je odabrao druge opcije dok je iskusni Amerikanac bez kluba od prošle godine, kada se rastao sa Armanijem. Tim koji je "Žoc" sklopio i ove sezone ruši evroligaške rivale i kako sada stvari stoje, gornji limit mu je veoma, veoma visoko - sve do vrha tabele Evrolige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC