• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

  Baskonija Crvena zvezda Evroliga prenos uživo livestream
  Baskonija Crvena zvezda Evroliga prenos uživo livestream

ZVEZDA OPET PALA U DRAMI: Svi evroligaški porazi liče jedan na drugi, a sve više bole

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Zvezda se nekoliko puta vraćala u meč, pa promašila trojku za pobjedu u posljednjim sekundama.

  Baskonija Crvena zvezda Evroliga prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS

Još jedan poraz (87:85) u Evroligi koji liči na prethodne, još jedna teška noć koju su košarkaši Crvene zvezde priredili svojim navijačima - vratili su se u meč protiv Baskonije, izjednačili u samom finišu, a kasnije i promašili šut za pobjedu protiv tima Duška Ivanovića. Španska turneja završena je sa dva poraza, srpski tim sada je u veoma teškoj situaciji na tabeli, a protiv Albe u narednom kolu mora da stigne do pobjede.

Detalje meča Baskonija - Crvena zvezda pročitajte u kartici "Razvoj događaja".

22:36

KRAJ MEČA - 87:85!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Baskonije u Evroligi (87:85), a samo nekoliko sekundi pre kraja meča Rokas Gedraitis je promašio šut za pobedu crveno-belih.

22:34

40. minut - TAJM-AUT, 87:85!

Pogodio je oba slobodna bacanja Tadas Sedekerskis, a Janis Sferopulos odmah zatražio tajm-aut kako bi nacrtao poslednju akciju svog tima. Zvezda ima šest sekundi za poslednji napad u kojem može da izbori produžetak ili pobedu na neugodnom gostovanju u Španiji.

22:31

40. minut - BUM, ROKAS, 85:85!

Crvena zvezda je faulirala Vanju Marinkovića, koji je pogodio samo prvo slobodno bacanje i ostavio dovoljno vremena za akciju Zvezde - preko 20 sekundi. Miloš Teodosić je preneo loptu, a Rokas Gedraitis odradio sve ostalo, nadriblao i šutnuo preko ruke, za izjednačenje!

Baskonije će imati napad u poslednjih devet sekundi, a ukoliko ne postignu poene gledaćemo produžetak u Vitoriji.

22:25

40. minut - DRAMA, 84:82!

Trojka Miloša Teodosića, dva slobodna bacanja Branka Lazića i trojka Rokasa Gedraitisa - Crvena zvezda je ponovo u igri. Na 25 sekundi do kraja meča srpski tim ima samo dva poena zaostatka, ali lopta je u rukama košarkaša Baskonije!

22:17

37. minut - Tajm-aut, 81:71!

Protraćen napad Crvene zvezde, pa trojka tadasa Sedekerskisa i Janis Sferopulos mora da traži tajm-aut. Ima da se igra još više od tri minuta, pa možda i nije kasno za poslednje instrukcije grčkog trenera.

22:11

Povreda Nedovića!

Nemanja Nedović je izgubio loptu koju je u kontru odneo Kodi Miler-Mekintajer, a bek srpskog tima nije mogao da nastavi meč nakon duela koji je imao. Uz pomoć ljudi sa klupe igrač Crvene zvezde napustio je teren. Nadamo se da povreda nije teže prirode.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

22:08

34. minut - Maši Zvezda, 75:65!

Dok Crvena zvezda pokušava trojkama da preokrene meč, Baskonija zna šta da radi. Kada su se ukazivale šanse za otvorene šuteve, igrači španskgo tima su pogađali, pa ekipa Duška Ivanovića ponovo ima dvocifrenu prednost.

22:01

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 67:62!

Loše je Zvezda odigrala poslednji minut treće deonice, pa iako se vratila u meč Baskonija odlazi na pauzu pred poslednjih deset minuta sa pet poena prednosti.

21:58

29. minut - Tehnička, 62:62!

nakon neiskorišćenog napada u kojem ga je Branko Lazić namučio, Markus Hauard je dobio tehničku. Gedraitis pogađa slobodno bacanje i nerešeno je u Vitoriji - Zvezda je istopila devet poena zaostatka sa poluvremena, za samo osam i po minuta košarke!

21:54

28. minut - Samo tri poena, 62:59!

Crvena zvezda je uspela da se odbrani, a kada je Luka Mitrović pogodio iz drugog pokušaja, nakon kontre koju je istrčao sa Gedraitisom, srpski tim je prišao gde dugo nije bio. serija 8:0 Zvezde i sada je samo tri poena prednosti za Baskoniju!

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

21:48

26. minut - Markus Hauard, 60:51!

Sve je odradio Branko Lazić, ispratio je najboljeg igrača Baskonije i stavio mu ruku ispred lica, ali... Fenomenalni šuter još jednom pogađa - njegova peta trojka iz sedam pokušaja, za devet razlike. Ne može Zvezda da napravi krucijalni korak i značajnije se približi rivalu.

21:44

24. minut - Ima li snage Zvezda, 55:49?

Sjajan meč Džoela Bolomboja i buđenje Rokasa Gedraitisa, uz značajno bolju odbranu u trećoj četvrtini mogli bi da budu dovoljni za povratak Zvezde u meč. Ali, crveno-belima i dalje nešto fali!

21:39

Nastavljamo!

Zvezda će petorkom Teodosić, Nedović, Gedraitis, Mitrović i Bolomboj pokušati da se vrati u meč!

21:30

Statistika!

Koš Crvene zvezde u prve dve četvrtine zatrpali su Markus Hauard sa 14 i Vanja Marinković sa 12 poena. Zanimljivo je i da je Baskonija samo 12 puta šutnula za dva poena, ali je zato čak 23 puta šutirali za tri poena. Pogodili su 11 trojki, što je i napravilo razliku jer je Zvezda ubacila samo četiri trojke iz 12 pokušaja.

21:24

POLUVREME - 52:43!

Za malo više od 18 minuta Baskonija je postigla čak 52 poena, a samo je nešto lošiji ritam u finišu druge deonice sprečio ekipu Duška Ivanovića da na odmor ode sa većom prednošću. Zvezda je ponovo lutala, tražila se i u odbrani u napadu, a živela je od poena Rokasa Gedraitisa, Džoela Bolomboja i Nemanje Nedovića, kao i od energije Miloša Teodosića.

Kao i u Valensiji, Zvezda će morati bolje u nastavku meča!

21:18

18. minut - Čelendž uspeo!

Miloš Teodosić se postavio ispred Sedekerskisa, a umesto 2+1 sudije su nakon Zvezdinog čelendža dosudile faul u napadu. Ponovo bi Zvezda mogla da profittira od želje Miloša Teodosića da igra košarku, a možda je i jedini u ovom timu Zvezde koji to pokazuje u kontinuitetu.

21:12

16. minut - Trojka Teodosića, 44:35!

Nakon serije promašaja iskusnog plejmejkera, konačno pogodak za tri poena. Ostao je sam nakon odanzivnog skoka Rokasa Gedraitisa, a zatim razliku ponovo spustio na jednocifren broj poena!

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

21:06

15. minut - Tri faula Lazarevića, 41:30!

Poslao je Stefan Lazarević na liniju penala Monekea, koji je oba puta bio precizan. To je Baskoniji donelo novu dvocifrenu prednost, a Lazarevića "zakucalo" za klupu jer već ima tri lične greške, za manje od sedam minuta u igri.

20:58

13. minut - Novi život, 34:26!

Trojka o tablu Jaga dos Santosa, pa poeni Majka Tobija i malo napadačkog ritma Crvene zvezde koji se nimalo ne sviđa Dušku Ivanoviću! Iskusni trener traži tajm-aut da nešto objasni svojim igračima, iako oni imaju osetnu prednost.

20:56

12. minut - Mora tajm-aut!

Ponovo se raspala odbrana Crvene zvezde, a ovog puta je to trojkom kaznio Rogvakopulos. Baskonija sada vodi 32:21!

20:54

11. minut - Gedraitis, 26:21!

Užasnu šutersku formu Rokas Gedraitis bi mogao da prekine na koševima koje dobro poznaje jer je godinama igrao za Baskoniju. Pogodio je svoj prvi šut za tri poena, a navijači Zvezde nadaju se da bi to mogli češće da gledaju.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

20:51

Kraj četvrtine - 26:18!

Varirala je igra Crvene zvezde u različitim periodima prve deonice, a jedina konstanta bili su poeni Baskonije! Španski tim je još jedna od ekipa koje su na početku meča do vrha napunile koš crveno-belih, uz čak šest pogođenih trojki iz 10 pokušaja. Zvezdina odbrana delovala je veoma slabo i to je jedan od elemenata koji će morati da bude bolji u nastavku.

20:47

8. minut - Čelendž, pa promena!

Bolomboj je napravio faul nad Monekeom, a sudije nakon čelendža Duška Ivanovića promenile odluku. Poeni su priznati, Čima je promašio dodatno slobodno bacanje, a Baskonija vodi protiv Zvezde 20:13!

20:44

7. minut - Hauard... 18:11!

Dugo Duško Ivanović nije uvodio u igru Markusa Hauarda, a čim je ušao omaleni plej je pogodio trojku, što mu je specijalnost. Taman kada se činilo da se Zvezda oporavila od lošijeg početka meča, Hauard povećava razliku na sedam poena.

Izvor: Profimedia

20:40

6. minut - Muke za Zvezdu, 13:8!

Početak meča kakav uopšte nije bio potreban crveno-belima. Vanja Marinković je pogodio dve trojke iz tri pokušaja i za sada njegovi poeni prave razliku na meču u Španiji.

20:35

4. minut - Prvi poeni Zvezde, 7:2!

Sjajno je protrčao po čeonoj liniji Miloš Teodosić i zatim uručio loptu Stefanu Lazareviću, koji je položio u koš za prve poene crveno-belih.

20:33

3. minut - Serija Baskonije, 7:0!

Prvo dva napada koja su strpljivo rešili igrom kroz reket, a zatim i trojka Vanje Marinkovića iz drugog napada. Baskonija za sada muči Crvenu zvezdu i u Vitoriji vodi 7:0!

20:30

Počinjemo!

Crvena zvezda meč počinje u petorci: Teodosić, Nedović, Davidovac, Lazarević, Bolomboj.

20:25

Bez Šabaza!

Crvena zvezda će na meču u Vitoriji nastupiti bez svog najskupljeg igrača. Američki plejmejker Šabaz Nejpir propustiće drugi susret na španskoj turneji zbog problema sa leđima, a ti bolovi naterali su ga da u Valensiji traži izmenu. Janis Sferopulos će verovatno morati da poveća minutažu Jaga dos Santosa i Nemanje Nedovića zbog toga što je iz rotacije ispao jedan od plejmejkera.

20:15

Tabela!

Ovakvo je trenutno stanje u Evroligi!



Standings provided by Sofascore

20:05

Duško Ivanović!

Iskusni crnogorski trener počeo je sezonu na klupi Crvene zvezde, ali je brzo napustio srpski klub - nakon lošeg starta sezone dobio je otkaz, a na njegovo mesto postavljen je Janis Sferopulos. Ni Ivanović nije dugo čekao novi angažman pošto ga je odmah pozvala Baskonija, u kojoj trenutno radi četvrti put u karijeri.

Od Ivanovićevog dolaska Baskonija ima skor 6-1 u Evroligi, tim su u najboljoj formi i munjevito su se iz donjeg prebacili u gornji deo tabele.

19:55

Zvezda izgubila u Valensiji!

Prvi deo duplog kola u Evroligi Crvenoj zvezdi je doneo gostovanje Valensiji, koja je na tom meču prekinula niz od pet uzastopnih poraza na međunardnoj sceni. Već na poluvremenu Španci su imali ubedljivu prednost, a i pored nešto bolje igre u nastavku Zvezda nije mogla do trijumfa.

19:45

Dobro veče!

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju turneju po Španiji - u drugom meču duplog kola igraju protiv Baskonije, a rival će im biti Duško Ivanović, koji je na početku sezone trenirao upravo beogradski tim.

UKRATKO

  • Baskonija - Crvena zvezda
  • Crveno-beli protiv Duška Ivanovića
  • 13. kolo Evrolige
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Protiv Zvezde su izgleda svi posebno inspirisani za ove frljoke iz svlačionice... Za nevjerovanje... Isto kao nekidan Milano u Areni... A protiv glodara nula... Kao da ih crvenac sa klupe omađija svojom drekom...

Najnovije