• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulosa pitali za pojačanja: "Vidite, pokušavamo nešto da uradimo za ovaj tim..."

Janis Sferopulos je poslije pobjede Crvene zvezde nad Albom istakao da njegova ekipa treba da igra kao na startu drugog poluvremena.

 Sferpulos nakon pobjede nad Albom Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Crvena zvezda je uspjela da pobijedi Albu na svom terenu 85:71 prije svega sjajnom igrom u odbrani u drugom poluvremenu, a trener Janis Sferopulos je upravo treću četvrtinu istakao kao ključni period meča. Na konferenciji za medije nakon utakmice istakao je da je već u tom periodu znao da će njegov tim doći do pobjede.

"Mislim da smo danas počeli meč jako skoncentrisano i pratili smo plan. Alba je tim ritma, tim koji voli da trči. Sa druge strane u napadu smo igrali pametno, iskoristili smo naše prednosti. Mislim da je početak drugog poluvremena i to kako smo igrali u trećoj četvrtini je pokazalo da ćemo dominirati. Zbog toga smo imali dvocifrenu prednost. Kontrolisali smo skokove u drugom poluvremenu i zaslužili smo pobjedu. Želim da se zahvalim navijačima, mi radimo da se popravimo", rekao je na startu Janis Sferopulos.

Postaje redovna pojava da Crvena zvezda u utakmicama bolje započinje drugo poluvrijeme i da najbolje igra u trećoj četvrtini. Pa kako Grk digne svoju ekipu u svlačionici?

"Prvo kada odemo u svlačionicu pokušavamo da igramo bolje nego u prvom poluvremenu. Pričamo o dva-tri saveta u odbrani i u napadu koja treba da popravimo. Igrači su na početku meča uzbuđeni, a potom ulaze u košarkaški ritam", rekao je on. 

Uskoro se završava i prelazni rok u Evroligi, a Crvena zvezda prema riječima njegog trenera neće dovoditi pojačanja samo da bi mogla da se pohvali novim igračima. 

"Vidite, hoću da kažem da predsjednik i menadžment i mi iz strtučnog štaba pokušavamo da uradimo nešto najbolje za naš tim. Ako nađemo igrača koji može da napravi razliku u našem timu, možemo da ga dovedemo. Ali zašto bismo dovodili nekoga ako nije bolji od sadašnjih igrača, samo da bi doveli nekoga", zapitao se Sferopulos. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC