• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sudija mi rekao - platili su, ne smiješ to da radiš!"

Autor Dragan Šutvić

Majk Džejms bijesan je na sudije zbog pojedinih odluka u Evroligi.

 majk džejms o sudijama  Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Majk Džejms (33) jedan je od najboljih košarkaša u Evroligi, blista na parketu, ali u isto vrijeme se ne libi da kaže ono što misli i van terena. Često koristi društvene mreže da se oglasi, pa je tako otvoreno spomenuo sudije i izrazio je nezadovoljstvo zbog određenih odluka.

Ovog puta razlog je bila tehnička koju je dobio u porazu Monaka od Fenerbahčea (86:74). Pred kraj druge četvrtine Amerikanac je pogodio trojku, to je proslavio tako što je uputio poruku navijačima koji su mu zviždali, a sudija mu je za to dao tehničku. "Odlična utakmica Fenera, mi nismo zaslužili pobjedu. Međutim, moram da pričam o ludoj tehničkoj koju sam dobio. To je izmišljeno s*anje, nikad za to nisam čuo. To je sramota i smiješno je. Morate da radite bolji posao, to je sve", napisao je Džejms na Tviteru.

Nedugo poslije toga je prokomentarisao i dešavanja sa meča između Olimpijakosa i Valensije gdje je navijač grčkog tima dobio doživotnu suspenziju zato što je vrijeđao sudiju na rasnoj osnovi. "Sudija mi je rekao da mi nije dozvoljeno da gledam ka publici, a navijačima je dozvoljeno da kažu šta god hoće zato što su platili kartu. To je užasan pogled na sport. To što si kupio ulaznicu ti ne daje pravo da budeš dr*adžija", poručio je Džejms.

Na spomenute objave javili su se i mnogi navijači Partizana koji su ga zvali da se pridruži ekipi Željka Obradovića. Bilo je spekulacija da bi mogao da dođe i ljetos, ali do dogovora na kraju nije došlo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC