• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener "igosa" frustriran nakon poraza od Cibone: Dekoncentracija, ali i velika neodgovornost!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke Igokee m:tel Vladimir Jovanović bio je vidno nezadovoljan zbog neočekivanog poraza od zagrebačke Cibone.

 Vladimir Jovanović nakon poraza KK Igokea od KK Cibona Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Zagrepčani su u subotu slavili u Laktašima u okviru 12. kola ABA lige i prekinuli seriju "igosa" od pet vezanih pobjeda (87:95).

Junak pobjede hrvatskog kluba bio je Jakov Mustapić sa rekordom karijere od 22 koševa što mu je donijelo i rekordan indeks 33.

Ipak, trijumfu su kumovale i greške Aleksandrovčana i veliki broj izgubljenih lopti, što je na kraju apostrofirao i trener Vladimir Jovanović, koji je najprije čestitao "cibosima" na velikoj pobjedi u Laktašima.

"Upozoravao sam i prije utakmice da su oni kvalitetni i atipični, da igraju sa velikom dozom samopouzdanja, da ih nije lako 'spremiti'. I ako ih samo malo potcijeniš, prave velike probleme. Mi smo večeras bili potpuno van koncentracije, van energije...Šta je razlog, to ćemo da analiziramo. Imali smo tešku utakmicu (FIBA Liga šampiona protiv Tofaša u Bursi) koja je očigledno uticala na samopouzdanje jer smo izgubili prevelikom razlikom (99:65). Nije bilo reakcije, nismo to uradili, nismo bili skoncentrisani i na kraju zaslužena pobjeda Cibone", rekao je vidno razočarani trener "igosa".

Njegov tim je imao devet poena prednosti (77:68) nakon treće tehničke klupi Zagrepčana, ali umjesto da prelome utakmicu, "igosi" su dozvolili gostima iz Zagreba da uzvrate istom mjerom i stignu do izjednačenja - 77:77.

"Iako smo imali devet razlike na četiri minuta prije kraja, očigledno nam nije to ništa značilo. Izgubili smo previše lopti - 19 kod kuće, od toga 14 u drugom poluvremenu. Prije svega u nekim situacijama - dekoncentracija, ali u nekim i velika neodgovornost i to je nešto na čemu treba da radimo", dodao je Jovanović.

Inače ovo je bio treći neuspjeh ekipe iz Aleksandrovca, dok su "cibosi" zabilježili peti trijumf u aktuelnoj sezoni regionalnog takmičenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC