• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pas izujedao saigrača Nikole Jokića na Božić! As Denvera zaradio 21 šav na licu i ruci

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašna situacija u domu poznatog košarkaša.

 Kosarkas Denvera Eron Gordon izujedan po licu Jokicev saigrac Izvor: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Košarkaš Denvera Eron Gordon izujedan je po licu i do daljeg neće igrati, jer je hitno morao da bude zbrinut! Ljekari su bili prinuđeni da mu zašiju rane sa čak 21 šavom!

"Krilni košarkaš Denvera Eron Gordon pretrpio je ujeden po licu i ruci, nakon što ga je napao pas na Božić. U timu kažu da je u dobrom stanju i da će ostati van ekipe dok se oporavlja. On je pretrpio ozbiljne ujede po licu i po desnoj, šuterskoj ruci u ponedjeljak. Bilo je potrebno da ga ušiju sa čak 21 šavom. Biće potrebno vrijeme da zaliječi povrede, a još nije određen datum njegovog povratka na teren", saopštio je poznati novinar Šams Šaranija.

Gordon je član šampionskog tima Denvera i postao je posebno drag ljubiteljima košarke u Srbiji kada je prošlog ljeta došao u Sombor i provodio vrijeme sa Jokićem u njegovom rodnom gradu.

Zajedno su išli i na hipodrom, uživali u odmoru, a odlično su krenuli i u odbranu titule u tekućoj sezoni. Gordon, Jokić i ekipa na Božić su pobijedili Golden Stejt Voriorse, a baš je Gordon bio igrač koji je dodao Nikoli loptu za odlučujuće zakucavanje pola minuta prije kraja.

Po svemu sudeći, nakon tog meča i odlaska kući, Eron je doživio strašan napad psa koji će ga do daljeg udaljiti sa terena i drastično oslabiti Jokićev tim. Eron Gordon je ove sezone prosječno postizao po 13,6 poena, uz 6,9 skokova po utakmici i član je startne petorke šampionskog sastava trenera Majkla Melouna. U NBA ligi je već deset godina, ali nikad se nije doživio ništa slično, a ne pamti se da je zbog ovog razloga i neki košarkaš najjače lige na svijetu morao na bolovanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC