• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan gost "fenjeraša" ABA lige, ali kod Željka Obradovića nema opuštanja

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako je Mornar zakucan za dno tabele, ne smije Partizan olako da shvati ovaj meč.

 Zeljko Obradovic i Danilo Andjusic pred Mornar Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan poslije dva poraza, po jednog u ABA i Evroligi, želi da zatvori 2023. godinu pobjedom. Posljednji meč ove godine crno-bijeli igraju u subotu 30. decembra u Baru protiv Mornara. U duelu sa "fenjerašem" u ABA ligi tim Željka Obradovića želi trijumf i ostanak u igri za najviši plasman. 

Trener crno-bijelih Željko Obradović istakao je da se nada da će Mornar uspjeti da se izvuče iz krize i da nastavi sa kvalitetnim radom, a da će njegova ekipa dati sve od sebe da se na najbolji način pripremi za ovaj duel. 

"Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lijepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspjeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu", naglasio je Obradović.

Iskusni bek crno-bijelih Danilo Anđušić istakao je da ekipa poslije Virtusa nema nimalo vremena za oporavak i pripremu, ali da će uraditi sve da dođe do pobjede u "Topolici". 

"Veoma važno za nas je da u sutrašnjoj utakmici odigramo dobro i dođemo do pobjede. Na žalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smijemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobjedom završimo godinu", istakao je Anđušić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC