• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pogledao sam snimak, diskutabilno je!" Željko Obradović: Nevjerovatan udarac, meni je ličilo da je namjeran!

Autor Dragan Šutvić

Poruka trenera crno-bijelih poslije dramatičnog poraza protiv Virtusa.

 partizan virtus izjava željka obradovića  Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Željko Obradović ukazao je na važnu odluku sudija u završnici utakmice Partizan - Virtus, kada je pri vođstvu Virtusa od dva poena dosuđen "običan" prekršaj na Kevinu Panteru na 4,7 sekundi do kraja.

"Kevin je dobio nevjerovatan udarac, sad je to diskutabilno da se pogleda, da li je to bio namjeran faul, to što sam pogledao ličilo mi je na namjeran faul, ali sudije su odlučile...", rekao je on.

Obradović je rekao da je Partizan izgubio samo zbog velikog broja promašenih "otvorenih" šuteva - Kevin Panter gađao je trojke 0/4, Zek Ledej šutirao je iz igre 1/8...

"Dvije apsolutno različite slike u odnosu na prethodnu utakmicu. Protiv Zadra nisu imali energiju, večeras smo izgubili jer nismo pogodili nijedan otvoreni šut, nijedna lopta nije ušla. Sve smo uradili šta je trebalo, protok lopte, u odbrani smo ginuli. Oni su dobar tim... Insistiram na tome da smo se vratili i kad su vodili, našli smo želju, energiju, nismo ubacili taj posljednji šut i sve u redu. Kad se tim ovako bori, nemam nikakve zamjerke."

Uz najavu da će najnovije pojačanje Partizana Džejlin Smit biti u timu u subotu protiv Mornara u Baru, Obradović je izrazio zahvalnost navijačima jer su ispunili Štark arenu i odazvali se na humanitarnu akciju kluba.

"Hvala navijačima na fantastičnoj podršci, ambijentu, što su prepoznali akciju kluba na početku utakmice i naravno kako i njima, tako i svima vama da poželim srećnu Novu godinu."

Partizan će "zatvoriti" 2023. godinu sa skorom 9-8 u Evroligi, a posljednji meč odigraće u okviru ABA lige, u subotu od 18 časova u hali "Topolica" u Baru.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Da mu nije napukla lobanja? Kmeeee

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC