• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri napravio šou: "Pričaću djeci o Partizanu!"

Autor Dragan Šutvić

Dvije godine na klupi Partizana biće zauvijek urezane u srcu Andree Trinkijerija.

 andrea trinkijeri pričaću djeci o partizanu  Izvor: YouTube/Zalgiris Kaunas

Ponovo je u Evroligi Andrea Trinkijeri! Italijanski trener je preuzeo ekipu Žalgirisa od Kazisa Maksvitisa, a na predstavljanju u Kaunasu on nije mogao bez Partizana! Osim što je vodio crno-bijele od 2018. do 2020. godine više puta je isticao da je i navijač ovog kluba. 

A sada kada je stigao u Litvaniju istakao je da će kada završi karijeru dva mjesta na kojima je radio, a koja će pominjati biti Beograd i Kaunas. 

"Ovdje sam sa jednim ciljem – da pomognem ekipi da igra bolje. Vrlo sam motivisan jer sam trener tima u zemlji u kojoj je košarka religija. Jednog dana svojoj djeci želim da pričam da sam bio trener Partizana i Žalgirisa", počeo je Trinkijeri.

Pričao je i o ambicijama za ovu sezonu, pa iako je litvanska ekipa za sada daleko od mjesta koje vode u doigravanje, to nije nemoguća misija za Žalgiris.

"Deseto mjesto nije na Marsu. Nalazi se na Saturnu. Moj posao je da podržim i pomognem svojim igračima. Ponašaćemo se kao podmornica, nadamo se da ćemo nešto pogoditi", naglasio je Trinkijeri, a onda pohvalio svog prethodnika na klupi: "Vjerujem da je on mnogo dao ovoj organizaciji. Vjerujem da je dao vrijednost ovoj ekipi, a to osjećam i van dvorane i na treningu. Siguran sam da će imati sjajan angažman u reprezentaciji. Želim mu sve najbolje."

Trinkijeri je do sad u karijeri vodio veliki broj italijanskih klubova, ali i Uniks, Bamberg, Partizan i Bajern Minhen prije Žalgirisa. Osvojio je tri prvenstva i tri kupa Njemačke, dva Kupa Radivoja Koraća, jedan ABA superkup, njemački Superkup kao i ruski kup. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC