• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka trenera Zvezde koju bi trebalo da pročitaju svi

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je o svom srdačnom razgovoru sa Željkom Obradovićem.

 Janis Sferopulos o susretu sa Obradovićem Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Janis Sferopulos, trener KK Crvena zvezda, u utorak je vodio prijatan razgovor sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem u jednom beogradskom hotelu, na žrijebu za Kup Radivoja Koraća. Bio je upitan za tu fotografiju i za taj razgovor u srijedu, na treningu pred put u Berlin, na utakmicu Evrolige protiv Albe u četvrtak od 20 časova.

"Slušajte, prije svega, znam koliko su bitne utakmice između Zvezde i Partizana i Partizana i Zvezde. Postoji duga istorija iza ta dva kluba, oni predstavljaju srpsku košarku mnogo godina i naravno, nisu samo ta dva tima, ali posljednjih godina je tako. Najvažnija stvar je da svi ljudi, navijači oba tima, shvate da je ovo samo sport. Da, ja želim da moj tim pobijedi, a on želi da njegov tim pobijedi, ali na kraju dana potrebno je da budemo civilizovani, a ne nasilni. I da svi u trenerima vide dobar primjer. Ja sam stranac, a ovo je veoma važno za Srbiju kao zemlju. Predstavljam legendarni klub i želim da budem ispravan sve vrijeme".

Pogledajte fotografije razgovora Sferopulosa i Obradovića pred žrijeb za Kup Radivoja Koraća, ali i pred još jedan, četvrti "vječiti" derbi Zvezde i Partizana, koji će biti odigran pred crveno-bijelim tribinama u nedjelju od 19 časova u Štark areni.

Janis Sferopulos, bivši trener Olimpijakosa i Makabija, došao je u Srbiju krajem oktobra. I u njegovoj zemlji Željko Obradović je najuspješniji trener, jer je u Atinu donio čak pet titula prvaka Evrope dok je vodio Panatinaikos od 1999. do 2012. Među njima vlada očigledno poštovanje od prvog dana u kojem je Sferopulos u Beogradu, što se videlo i na "vječitim" derbijima i u Evroligi i u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC