• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulos ima vijesti o Teodosiću - i nisu dobre: Povrede muče Zvezdu pred Berlin, možda i bez trojice

Janis Sferopulos će opet biti na mukama kada je spoljna linija Crvene zvezde u pitanju.

 Miloš Teodosić ne igra protiv Albe Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić/MN Press/Nik Moder/Sportida

Crvena zvezda se nalazi na dvije pobjede ispod desetog mjesta i šanse da zaigra u doigravanju u Evroligi ove sezone, a trener beogradskog kluba je pred gostovanje u Berlinu Albi u okviru Evrolige otkrio kakva je situacija sa povređenim igračima. Njegov tim ima problem jer je veliki broj spoljnih igrača povrijeđen, a samo jedan od njih će putovati za Berlin. 

Najiskusniji u timu Miloš Teodosić još uvijek nije spreman i očigledno je da će Zvezda i Sferopulos pokušati da ga spreme na vrijeme da zaigra na "vječitom derbiju" u nedjelju od 19 časova u okviru ABA lige. Nemanja Nedović će sa druge strane pokušati da bude u konkurenciji za tim. Trenirao je, vidjećemo koliko je spreman da zaigra. 

"Ne, Teodosić neće igrati, nije spreman, Nedović je takođe prvi put trenirao, on će putovati, ali će odluka biti na dan utakmice, ne vjerujem da će biti sto odsto spreman", rekao je grčki stručnjak. 

Nakon što smo dobili informacije o Nikoli Topiću iz američkih izvora, sada je to potvrdio Janis Sferopulos. On je takođe naglasio da će Topić uskoro krenuti da trči, a o datumu povratka na teren nije želio: "On će početi da trči ovih dana, idemo dan po dan."

Poslije povreda dvojice plejmejkera i prve opcije na poziciji beka Nemanje Nedovića klub je reagovao i doveo Džavontea Smarta. Amerikanac koji je do sada igrao samo u NBA i razvojnoj ligi prilična je nepoznanica navijačima u Srbiji, a prvi čovek struke crveno-bijelih je za njega imao riječi hvale. 

"On ima pravi mentalitet, daje nam mnogo i defanzivo i ofanzivno, spreman je da igra, ovo mu je prvi put van Amerike, sve je drugačije u odnosu na šta je navikao, mora da se prilagodi, ali veoma sam srećan zbog toga koliko se prilagođava i mislim da treba da mu damo malo vremena i biće sjajan", završio je Sferopulos. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC