• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodica Milojević i igrači u suzama! Potresne scene - oproštaj od Dekija uz "Bože pravde" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Golden Stejt se oprostio od Dejana Milojevića uz prisustvo njegove porodice. Zaplakali su, kao i svi igrači Golden Stejta posijle govora Stiva Kera. Intonirana i himna Srbije.

 Oproštaj od Dejana Milojevića  Izvor: Twitter/NBCSWarriors/Screenshot

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je prošle nedjelje u 47. godini od posljedica srčanog udara, a svi u Golden Stejtu, timu u kome je radio od 2021. godine kao pomoćnik Stiva Kera, ostali su u šoku i nisu mogli danima na teren. NBA liga je to razumjela i odložila im je mečeve protiv Jute i Dalasa, tako da su prethodne noći prvi put izašli na parket od kada nas je napustio Milojević.

Očekivano, bilo je veoma emotivno - košarkaši su nosili majice sa natpisom "Brate", imali su poseban detalj i na dresu, a uoči meča je Stiv Ker održao potresan govor koji je sve ostavio u suzama. Takođe, pušten je poseban snimak zahvalnosti Milojeviću, intonirana je i himna Srbije, dok su u hali bili i njegovi najbliži - supruga Nataša i dvoje djece (Nikola i Maša).

Igra sudbine je bila takva da je Golden Stejt prethodne noći igrao baš protiv Atlante, kluba u kome ima i srpskih članova. Milojeviću su se tako poklonili i Bogdan Bogdanović, koji je već emotivno govorio o njemu, kao i Igor Kokoškov sa kojim je sarađivao u reprezentaciji Srbije. Obojica su govor Stiva Kera slušala s knedlom u grlu, pošto je i njih gubitak Milojevića veoma pogodio kao i sve u Golden Stejtu i Srbiji.


Podsjetimo, prethodno su svi igrači Golden Stejta gledali i scene iz Beograda gde su se Partizan i Mega oprostili od svog nekadašnjeg igrača, odnosno trenera, a već su istakli da im je to posebno teško palo.

Na kraju, iako najmanje važno, vrijedi istaći da je Golden Stejt pobijedio Atlantu 134:112 uz po 25 poena Karija i Kuminge, dok je s druge strane Bogdanović odigrao solidan meč za Hokse i završio ga sa 17 poena.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC