• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca poslije trijumfa nad Širokim: Naša energija i svježina su nam dali kvalitet više!

Autor Dragan Šutvić

Zoran Kašćelan odjavio je bh. derbi ABA 2 lige protiv Širokog.

 zoran kašćelan Izvor: ABA liga 2/Dragana Stjepanović

Košarkaši Borca upisali su veoma važnu pobjedu u borbi za plasman u plej-of ABA 2 lige.

U drugom od tri kola na turniru u Novom Sadu, crveno-plavi su, prvi put ove sezone, u trećem odmjeravanju snaga, savladali ekipu Širokog rezultatom 74:68.

"Čestitam mojim momcima, jedna jako važna pobjeda protiv izuzetnog protivnika, ekipe koja je bila prva u dosadašnjem dijelu sezone i u ABA i u bh. ligi. Veliki je uvijek izazov igrati protiv ovako kvalitetnih igrača. Rekao bih da su naša energija i svježina koju smo imali zbog rasporeda utakmica na turniru (igrali u ponedjeljak protiv Zlatibora, op.a.) dali kvalitet više i da smo, prije svega, na polju skoka odradili jednu ozbiljnu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili. Možda smo prije par dana bili malo tužni poslije poraza u posljednjoj sekundi, ali sam siguran da će nam obje ove utakmice pomoći za naredni period da sazrijevamo, što je neophodno jer energija i zalaganje su uvijek na nivou", rekao je poslije utakmice trener Borca Zoran Kašćelan, čiji igrači su nakon devet kola na učinku 4-5.

Izvor: ABA liga 2/Dragana Stjepanović

O rasporedu mečeva u Novom Sadu govorio je i trener poražene ekipe Ivan Velić, čiji izabranici su u utorak uveče odigrali svoj prvi meč na turniru i imali manje vremena za odmor od Banjalučana.

"Vidi se da smo bili prazni nakon utakmice sa Sutjeskom. Nije bilo dovoljno vremena za oporavak, a to se vidi po dvije stvari. Skoj je bio debelo na strani Borca, a imali smo i veliki broj izgubljenih lopti. Našli smo neku energiju tek posljednjhi deset minuta, međutim bilo je kasno za nekakav preokret. Igrači su dali sve od sebe, nemam šta puno da im zamjerim, vidi se da je ekipa Borca imala tri dana od posljednje utakmice, mi nepunih 40 sati. Idemo dalje, već za dva dana nas čeka nova utakmica, nadam se da ćemo naći svježinu za tu treću utakmicu. Čestitam ekipi Borca na zasluženoj pobjedi", rekao je Velić, čija ekipa je večeras upisala drugi poraz u drugom jadranskom takmičenju po jačini.

Posljednji meč na ovom turniru Borac igra u subotu od 15.00 časova protiv Cedevite Junior, dok će Široki na teren izaći tri časa kasnije, kada će odmjeriti snage sa Podgoricom.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC