• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loša partija Igokee m:tel u Železniku i visok poraz - FMP na plus 14!

Autor Dragan Šutvić

Aleksandrovčani su lako pali u meču 19. kola ABA lige.

 ABA liga FMP Igokea  Izvor: FMP/Ivica Veselinov

Igokea m:tel nije, u meču 19. kola ABA lige, uspjela da pruži ozbiljniji otpor FMP-u, koji je pred domaćom publikom u Železniku trijumfovao razlikom od 14 poena:

FMP – IGOKEA 78:64

(19:15, 29:22, 16:9, 14:18)

"Panteri" su pred okršaj sa Aleksandrovčanima dobili novog trenera, pa je tako umjesto Stevana Mijovića na klupu sjeo Saša Nikitović.

Prije njegovog dolaska, FMP je nanizao četiri poraza i doveo se u neprijatnu situaciju u borbi za opstanak, ali se pokazalo na kraju da je šok-terapija urodila plodom.

Bh. šampion je, sa druge strane, u posljednja tri kola upisao dvije pobjede. Cilj je bio stići i do treće, kako bi se u veoma dobrom raspoloženju dočekao naredni vikend i domaći okršaj sa Partizanom, ali osim Marija Nakića, večeras u taboru "igosa" nije bilo raspoloženog pojedinca.

Bivši košarkaš Real Madrida na kraju je meč završio sa 20 poena, čemu je dodao i šest skokova, a uz činjenicu da je pet igrača FMP-a postiglo dvocifren broj poena, upravo su uhvaćene lopte jedan od glavnih faktora zbog kojeg je domaćin stigao do ubjedljive pobjede.

Čak 12 skokova više je imao domaći itm u ovom duelu (40:28), a po poenterskom učinku su se u FMP-u istakli Matic Rebec (15), Bojan Subotić (13), Ognjen Kuzmić (12), Nikola Šaranović (12) i Aleksa Stepanović (10).

FMP: Votson 6, Živanović 4, Rebec 15, Subotić 13, Roberts 3, Stepanović 10, Šaranović 11, Simović, Matović, Gagić, Stojanović 4, Kuzmić 12. Trener: Saša Nikitović.

IGOKEA M:TEL: Kondić 5, Bošković 3, Atić 10, Stanković, 1 Jošilo 4, Nakić 20, Milosavljević 2, Marić 12, Karmajkl 5, Jeremić, Milovanović 2. Trener: Vladimir Jovanović.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC