• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos poslije utakmice, obezbjeđenje spašavalo sudije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte scene iz Štark arene poslije utakmice Zvezda - Žalgiris.

 Obezbjeđenje izvelo sudije sa meča Crvena zvezda - Žalgiris Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Poslije utakmice Crvena zvezda Meridianbet - Žalgiris, obezbjeđenje je jedva sprovelo sudije do oštećenog "tunela", a potom i do svlačionice. Dok su bili gađani i vređani, arbitri Huan Karlos Garsija, Karmelo Paterniko i Đordi Alijaga su jedva napustili halu.

U završnici burnog meča sudije jesu bile u prvom planu, najprije zbog dosuđene "nesportske" Zvezdinom plejmejkeru Jagu Dos Santosu zbog udaranja u lice Edgarasa Ulanovasa, a potom i mnogo diskutabilnije odluke. U jednom od odlučujućih trenutaka posljednjeg minuta, plejmejker i najbolji igrač Žalgiris Kinan Evans bio je sa loptom na sredini terena, na snimku se učinilo da jeste zgazio liniju, što bi automatski dalo posjed Zvezdi, a ujedno i napad za pobjedu, ali se sudije nisu oglasile.

Navijači su vidjeli tu situaciju na video-bimu i od tog trenutka do kraja gađali su i vrijeđali arbitre, koji su tako bili i ispraćeni i sigurno je da će disciplinci ispostaviti "račun", odnosno kaznu Zvezdi zbog ovakvog ponašanja navijača. Pogledajte scene iz Štark arene:

Ovako je izgledao momenat kada su sudije procijenile da Evans nije gazio liniju, zbog kojeg su navijači Zvezde pobjesnili:

Pogledajte i snimak izlaska arbitara:

Crvena zvezda Meridianbet doživjela je još jedan bolan poraz u Evroligi i sa skorom 10-15 ima ogroman zaostatak za timovima u Top 10 društvu, pa je osam kola prije kraja nerealno i praviti računicu prema kojem bi Zvezda mogla u doigravanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC