• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Tea i Lazića na Kupu Radivoja Koraća!? Sferopulos zabrinuo navijače ovom izjavom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Veliko je pitanje da li će se dvojica najiskusnijih igrača Crvene zvezde oporaviti na vrijeme.

 Teodosić i Lazić upitni za Kup Radivoja Koraća Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda Meridianbet izgubila je od Žalgirisa (93:91) u okviru 26. kola Evrolige, a jedan od razloga za to - uz veliki sudijski propust na kraju meča - bio je i izostanak Miloša Teodosića. Najbolji igrač Zvezde ima problema sa zglobom i zato nije mogao da nastupi protiv Litvanaca, a iako ga je fantastično odmenio Jago dos Santos sa 21 poenom i 14 asistencija, u pojedinim trenucima falilo je iskustvo Teodosića. Recimo, kada je napravljen nesportski faul u samoj završnici...

A, kada bi Teo mogao da se vrati na teren? Odgovor na to pitanje u ovom trenutku ne zna ni trener Janis Sferopulos, pa je čak moguće da će propustiti i Kup Radivoja Koraća što bi bio ogroman hendikep za Crvenu zvezdu. Za sada, sigurno je samo da protiv Zadra neće igrati (nedjelja, 19 časova).

"Branko Lazić je istegao mišić, tako da ne trenira i ne znamo kada će na teren. On se oporavlja, kao i Miloš Teodosić. Ne znamo kada će se vratiti i da li će igrati na Kupu Radivoja Koraća. Njih dvojica su pod znakom pitanja za Kup, ali sigurno neće igrati protiv Zadra", poručio je Sferopulos koji će tako bez dvojice najiskusnijih igrača morati da pronađe način da se ekipa oporavi od šoka koji je doživjela u "Areni".

Podsetimo, van terena je i Nikola Topić i sigurno je da neće igrati na Kupu Radivoja Koraća na kome je Zvezda trostruki uzastopni prvak, a gdje za početak igra protiv FMP Železnika. Protiv najvećeg rivala Partizana, ne može prije finala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC