• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije prvi put da smo možda oštećeni! Oglasio se Davidovac: Domaćinsko suđenje? Da, pričamo i mi...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Davidovac govorio o porazu Crvene zvezde protiv Žalgirisa.

 Dejan Davidovac o suđenju na Zvezda - Žalgiris Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda Meridianbet doživjjela je poraz u 26. kolu Evrolige protiv Žalgirisa (93:91) i time je gotovo ostala bez šansi za plasman u narednu fazu takmičenja, međutim Dejan Davidovac ne gubi nadu. "Nije ovo kraj nadanja. Igramo do kraja svaku utakmicu, dajemo sve od sebe, idemo korak po korak i želimo da dobijemo svaki meč", naglasio je Davidovac u razgovoru sa novinarima i rekao da su svi dali maksimum i da to nije bilo dovoljno zbog "određenih problema".

"Šta je odlučilo? Bilo je dosta toga, imali smo problem sa ofanzivnim skokom u prvoj četvrtini, oni su imali šanse za druge napade. Mučili smo se sa njihovim napadima sa kratkim otvaranjima, otvarali su neke šuteve i pogađali ih. Odigrao je Žalgiris dobru utakmicu, mi smo imali dosta dobrih momenata", kazao je Davidovac koji je izbjegao da govori o suđenju.

Znala je Evroliga prethodnih dana da kažnjava košarkaše koji su komentarisali sudijske odluke, tako da su svi pokušali da budu "politički korektni" nakon previda u završnici utakmice, kada je Kinan Evans gazio liniju - i kada nije dosuđeno "preko pola" i lopta za Zvezdu. "Ne bih o suđenju, nije prvi put da smo imali problema i da smo možda bili oštećeni. Vidjeli smo to gore na ekranu. Dešava se, možda nije prvi put, dešava se...", poručio je Davidovac koga su novinari upitali i da li igrače nervira što su jedni od rijetkih koji "nemaju domaćinsko suđenje" u Evroligi.

"Da... Komentarišemo mi međusobno naravno. Krivo mi je, žao mi je. Dajemo sve od sebe, kada tako neke nijanse odluče, nije baš prijatno", naveo je Davidovac i rekao da je Teodosić nedostajao, a da trenutno ne misli o Kupu Radivoja Koraća nego samo o meču protiv Zadra u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC