• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Partizan pred finale! "Praktično NEMA ŠANSE da bude u timu"

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana Željko Obradović suočen sa značajnim izazovom pred finale Kupa Koraća u Nišu.

 Alen Smailagić ne igra u finalu Kupa Koraća  Izvor: Dimitrije Nikolic/ATAIMAGES

KK Partizan igraće u subotu od 21 čas protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća bez važnog igrača - Alena Smailagića. Košarkaš koji pokriva obje centarske pozicije nije nastupio ni na jednoj utakmici u Čairu ove nedjelje i nije propustio duele protiv Hercegovca iz Vojvodine zbog odmora, već zbog bolesti.

"Alen ima probleme, temperaturu, loše se osjeća i praktično ne postoji nikakva šansa da sutra bude u timu", rekao je na konferenciji za novinare poslije Vojvodine trener crno-bijelih Željko Obradović.

S obzirom na to da zbog ograničenog broja stranaca Partizan u Niš nije mogao da povede ni centra Bruna Kabokla, jasno je da će "Žoc" imati velikih problema da nađe rješenja na visokim pozicijama, na kojima u ovom trenutku raspolaže sa Frenkom Kaminskim, kao nesumnjivo prvom opcijom, a potom i sa Balšom Koprivicom, koji je imao značajnu minutažu u prethodnim utakmicama, sigurno i zbog toga što je Obradović znao da Koprivicu čeka veliki zadatak u derbiju protiv Zvezde u "Čairu".

Takođe, tu je i 213 centimetara visoki Tristan Vukčević, po "vokaciji" krilni centar. U reketu oni će zajedno sa Zekom Ledejom voditi velike bitke protiv Zvezdinih centara Džoela Bolomboja i Luke Mitrovića.

Sa druge strane, Zvezda je imala u prethodnim mečevima probleme sa Milošem Teodosićem, koji nije igrao protiv Žalgirisa, Zadra i FMP-a u četvrtak, ali je u petak bio na terenu i u trijumfu protiv Čačka 94 nastupio je osam minuta, ubacio jednu trojku i podijelio tri asistencije, među kojima je posebno atraktivna bila ona za Dalibora Ilića, za zakucavanje u drugoj četvrtini.

O statusu Teodosića poslije meča govorio je Janis Sferopulos:

"Što se tiče Teodosića, vidi se da nije 100 odsto spreman i za sada je tako. I dalje osjeća bol, ali nekoliko minuta može da pomogne", kazao je Sfeoropulos.

Finale Kupa Radivoja Koraća počeće u subotu od 21 čas.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC