• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović o navijačima pred vječiti derbi: Sjećate se kad su zajedno pjevali? Daj Bože da opet tako bude!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana o nastupu na Kupu Koraća

 Kup Koraća Partizan Vojvodina izjava Željka Obradovića  Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Željko Obradović obratio se javnosti poslije pobjede svog tima protiv Vojvodine i plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća. On je apelovao na navijače crno-bijelih da u subotnjem finalu protiv Crvene zvezde (21 čas) navijaju fer i sportski, kako i insistira da bude od dolaska u Humsku.

"Kad sam promovisan u trenera Partizana, nekoliko stvari sam istakao. Jedna od stvari bila je da se savlada fer-plej i priča o košarci. Sutra je finale dva velika kluba i tima i nadam se i volio bih da prođe sve fer i sportski i apelujem na navijače Partizana da se fer ponašaju prema svima. Ovaj teren nije mjesto za vrijeđanje bilo koga i ponavljam to jer to govorim od prvog dana kad sam postao trener Partizana. Mi smo sportski prijatelji i na tome treba da ostane. Neka pobijedi bolji i neka se na tome završi."

"Sjećam se najbolje impresije, kad su navijači Zvezde i Partizana zajedno pjevali 'Marš na Drinu', daj Bože da tako bude i sutra, da svi shvatimo da smo u ovoj našoj lijepoj zemlji, da bi trebalo jedni druge da poštujemo, da se sve završi sportski i da ta slika ode odavde."

Komentarišući utakmicu, odao je priznanje rivalu:

"Upozorio sam bio igrače da igramo protiv iskusne ekipe, koja je nešto starija od nas, ima iskustvo nastupa u ABA ligi, ima Kaningema, koji ima iskustvo nastupa u drugim ligama. Treba reći da moj kolega Miloš Isakov Kovačević radi izuzetan posao i čestitam mu na tome, igraju agresivno, pametno, u svakom trenutku znaju šta žele da igraju i u napadu i u odbrani. Sa druge strane, ističem zadovoljstvo što smo dobili sve četiri četvrtine, ta konstantnost je važna, razlika je možda i prevelika, ali u svakom slučaju čestitam svojim igračima."

Partizan je ušao u finale pobjedama protiv Hercegovca iz Gajdobre, a potom i Vojvodine, dok je Zvezda u četvrtfinalu eliminisala FMP, a zatim u petak uveče pobijedila i Čačak 94. Tako je zakazan peti "vječiti" derbi ove sezone i prvi u kojem će ulog biti trofej - "Žućkova ljevica".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC