• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dabogda pokidao ligamente i nikad ne otišao! Strašne uvrede i kletve na račun košarkaša Partizana

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarkaš Partizana javno objavio šta mu je sve izrečeno.

 Uvrede za Tristana Vukčevića Izvor: MN PRESS

Partizanov košarkaš Tristan Vukčević dao je veliki doprinos pobjedi u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Hercegovca iz Gajdobre, nasmijan je otišao na konferenciju za novinare Željka Obradovića i takav je i otišao od novinara. A onda je uhvatio mobilni telefon i pronašao užasne uvrede koje mu je uputio jedan korisnik Instagrama.

Vukčević je postao jedan u nizu sportista koje agresivni kladioničari napadaju kada im ne "prođu" tiketi, što dovoljno o govori o njihovoj "ljubavi" prema sportu, kao i o spremnosti da otvoreno vrijeđaju i proklinju sportiste.

"Batice moj, da li si ti dečko normalan reci ti meni. Lako je tebi da se sprdaš i da je**š Željka, a mene što je*eš drugi put već na tiketu što me obaraš što ti odjednom pukne k*** da igraš dobro i da pogađaš 3/4 trojke i da kucaš sa plafona kad te ja odigram minus, a kad te stavim plus na 8,5 granicu onda ne možeš od mog dede grob da pogodiš majku ti je*em nenormalnu. Dabogda nikad ne otišao u NBA i pokidao ukrštene ligamente sutra protiv Vojvodine", napisao je korisnik Instagrama čiji je identitet Tristan Vukčević i javno objavio.

Tristan Vukčević u pobjedi protiv Hercegovca iz Gajdobre ubacio je 15 poena, postigao tri trojke iz šest šuteva i na terenu proveo 20 minuta. Poslije meča je zaslužio pohvale trenera Obradovića, zajedno sa Balšom Koprivicom. "Što se tiče Tristana, napadački je imao veoma dobru utakmicu, čak i odbrambeno na boljem nivou nego ranije i to je ohrabrujuće. Prva četvrtina nije bila na nivou, ali za sve ostalo, što se tiče požrtvovanja i želje nemam primjedbi", rekao je Obradović.

Zajedno sa saigračima, Vukčević će u petak od 20 časova igrati u polufinalu Kupa Koraća protiv Vojvodine i sigurno je da ovakve stvari neće uticati na njega i njegovu pripremu za petak, ali isto tako je očigledno osjetio i potrebu da javno pokaže šta je doživio.

Tristan Vukčević rođen je 2003. godine u Sijeni, sin je nekadašnjeg košarkaša Zvezde i Reala Dušana Vukčevića, a u Partizanu je od 2022. godine. Bio je dugogodišnji talenat Real Madrida i prvotimac "kraljevskog kluba". Na NBA draftu 2023. godine birao ga je Vašington.

(MONDO - M.Š)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC