• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA asovi traže pare za Ol-star? Igrači namjerno ne "zapinju", već su počele priče o velikoj promjeni

NBA košarkaši navodno traže da budu plaćeni za igranje na Ol-staru...

 Košarkaši traže novac za Ol-star Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA Ol-star predstavlja samo zabavu za igrače, takmičarski naboj ne postoji. Komesar lige Adam Silver i njegovi saradnici pokušavaju na sve načine to da promijene, vratili su format na Istok protiv Zapada, mada ni to nije pomoglo. Igrači ne žele da "zapinju". Traže se nove ideje, pa je tako otkriveno i šta košarkaši žele.

Prema navodima pouzdanog portala "Atletik" NBA igrači bi željeli da budu plaćeni za to što učestvuju na Ol-staru. Kao što je bio slučaj sa turnirom koji je organizovan usred sezone gdje je svako od članova pobjedničkog tima dobio po 500.000 dolara. "Igrači su pričali između sebe i voljeli bi da dobiju novac za to. Jednostavno je, živimo u eri koju bismo nazvali 'plati da igram'. Po trenutnim pravilima svaki igrač u pobjedničkom timu na Ol-staru dobija po 100.000, a u poraženom po 25.000 dolara", navodi se u tekstu.

Svjesni su i igrači da na terenu nema nekog takmičarskog naboja ni želje za tim. "Za mene je ovo Ol-star meč, zabava, rekao bih da nikada neće biti nešto pretjerano takmičarski. Ne znam šta može da se uradi da bi bilo više takmičarski. Jednostavno, ovo je pauza, kao odmor i niko neće da dolazi ovdje da se takmiči", rekao je Entoni Edvards, as Minesote.

Jasno je da ni najboljima na svijetu nije pretjerano zanimljivo da se trude i ulažu veće napore. "Iz ugla igrača je zabavno trčkarati i igrati ovako, mada na kraju dana naša takmičarska priroda ne voli kada se ovako lako poentira. Dobra stvar u svemu je što se niko nije povrijedio", istakao je Lebron Džejms.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC