• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković o Nikoli Jokiću: On je jedan od najboljih u istoriji srpskog sporta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji srpski sportista u istoriji objasnio Amerikancima zašto gleda NBA i koliko je velik Nikola Jokić!

 Novak Djokovic o Nikoli Jokicu Izvor: Twitter/VicLombardi/printscreen

Kada Novak Đoković dođe da gleda NBA, a na parketu budu veličine poput Lebrona Džejmsa i Nikole Jokića, spektakl ne može da izostane! Na košarkaškom meču u Los Anđelesu, gdje su Denver Nagetsi zabilježili pobjedu (124:114) mnogo pažnje privukao je najbolji teniser u istoriji - on je posmatrao utakmicu u društvu slavnog Vlade Divca, zatim dao kratak intervju, a na kraju se srdačno pozdravio sa zemljakom koji je blistao na terenu.

O tome koliko je Nikola Jokić dobar i koliko znači za srpski sport Novak Đoković je govorio jednom američkom novinaru. Baš nekoliko sekundi prije nego što će se pozdraviti sa centrom iz Sombora, Novak Đoković ga je hvalio američkim medijima. Istakao je da meč gleda kako bi ga podržao, a da je Nikola Jokić jedan od najvećih sportista koje je Srbija ikada imala!

"Ovdje sam da uživam u košarci, sportu koji mnogo volim. Naravno da podržim veličine kakve su Lebron i Nikola Jokić", rekao je Novak Đoković u razgovoru sa Vikom Lombardijem, a zatim dodao: "On je veliki. On je jedan od najboljih sportista koje imamo u istoriji srpskog sporta. Ono što on radi u posljednje tri godine je nevjerovatno, ne samo za srpsku košarku, već i za evropsku košarku. Igrati u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta... On je nevjerovatan, volim ga, volim ga kao osobu i on dolazi..." U tom trenutku Nikola Jokić je prekinuo razgovor i uslijedio je zagralj dvojice srpskih sportista! Pogledajte:

Podsjećamo, meč u Los Anđelesu gledali su i glumac Nikola Đuričko, odnosno bivši NBA igrač Marko Jarić! Selfiji napravljeni u hali postali su hit na internetu, a nekoliko sati nakon meča čitav svijet priča o Đokovićevoj posjeti utakmici. Ne treba zaboraviti ni da se Jokić istakao dok su ga zemljaci bodrili - pokvario je slavlje Lebrona Džejmsa i sa 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija bio najbolji pojedinac meča odigranog u Kaliforniji!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC