• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saslušan Nemanja Bjelica, otkrio sve: Fudbaler ga napao makazama, košarkaš nije reagovao

Nemanja Bjelica je saslušan zbog sukoba sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Petkovićem.

 Nemanja Bjelica saslušan zbog sukoba sa nekadanšnjim fudbalerom Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaš Nemanja Bjelica saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg fudbalera Nikole Petkovića koji je osumnjičen da ga je 3. februara napao u dječijoj igraonici u Beogradu na vodi, saznaje Kurir.

Prema riječima Kurirovog izvora, oštećeni košarkaš je u tužilaštvu rekao da ostaje pri svemu što je ranije rekao u policiji, odmah poslije napada.

"Bjelica je ispričao je da mu je Petković prijetio, unosio mu se u lice, a onda uzeo makaze sa šanka". kaže izvor i dodaje da je Bjelica, navodno, rekao da je u strahu zbog svega što mu se dogodilo tog dana u igraonici.

On je, prema riječima izvora, objasnio i zbog čega je tada odlučio da ne reaguje i da ostane pribran. 

"Nisam želio da odreagujem kada je uzeo makaze, jer je dijete bilo pored mene", rekao je košarkaš na saslušanju, ali nije želio da govori o motivu napada na njega.

Bjelica je, da podsjetimo, nakon napada u dječijoj igraonici 3. februara ove godine, slučaj prijavio policiji i tada je ispričao da je sjedio za stolom kada mu je prišao osumnjičeni.

Počeo je da mu se unosi u lice, da ga vrijeđa, i prijeti njemu, supruzi i djeci. Između ostalog mu je rekao: "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao mirno da sjedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode"- 

Bivši fudbaler Nikola Petković saslušan je u tužilaštvu poslije napada u prisustvu branioca i on je tada iznio odbranu. Petković je tom prilikom negirao da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni je u prisustvu branioca iznio svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave", saopšteno je poslije saslušanja Nikole Petkovića iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

Petković je, podsjetimo, odlukom sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, poslije saslušanja pušten na slobodu. Cijeli događaj su, kako smo pisali, snimile kamere na kojima se vidi kako Petković prilazi Bjelici, a potom mu se za pultom igraonice obraća sa makazama u rukama. Nemanja Bjelica i Nikola Petković se poznaju od ranije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC