• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odloženo saslušanje Nemanje Bjelice

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Krilni centar je ostećeni u postupku koji se vodi protiv Nikole Petkovića, bivšeg fudbalera.

 Nemanja Bjelica nije saslusan zbog napada Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica trebalo je danas da bude saslušan pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, kao svjedok u postupku koji se vodi protiv nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Nikole Petkovića. Bivši defanzivac crveno-bijelih osumnjičen je za napad na Bjelicu, koji danas nije dao iskaz pred sudom - saslušanje je otkazano zbog ranije zakazanih obaveza.

Kako prenosi "Blic", punomoćnik srpskog košarkaša obavijestio tužilaštvo da nije u mogućnosti da prisustvuje današnjem ispitivanju zbog ranije zakazanih obaveza, iz kog razloga se nije pojavio ni oštećeni. Za sada nije poznato kada će Nemanja Bjelica biti saslušan zbog napada koji se dogodio u dječjoj igraonici.

Podsjećamo, Nikola Petković i Nemanja Bjelica ušli su u sukob u igraonici, gdje su pale teške riječi. U jednom trenutku se na snimku sigurnosnih kamera vidi kako nekadašnji štoper drži u rukama makaze, zbog čega je on kasnije priveden i zadržan 48 časova. Nakon davanja iskaza u ponedjeljak Petković se nekoliko puta obratio javnosti - što direktno, što preko advokata koji ga zastupaju.

Javnosti se obratio i Nemanja Bjelica, ali i njegov kum Sava Lešić. Bivši saigrač i Nemanjin najbolji prijatelj uključen je u priču nakon jedne od Petkovićevih izjava, u kojem je pomenuo čitave porodice dvojice košarkaša. Tom prilikom je optužio Nemanju Bjelicu da je imao aferu sa svojom kumom, dugogodišnjom suprugom Lešića.

Sve to posljedica je sukoba koji se dogodio u igraonici, a za koji očevici kažu da je bio užasan. Navodno, Nikola Petković je tom prilikom psovao Nemanju Bjelicu, njegovu ženu i djecu, a uputio je i prijetnje srpskom košarkašu. Mediji su prenijeli kako je Petković Bjelici rekao: "Gdje si Indijanac, jeb*ću ti porodicu, djecu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!", nakon čega je košarkaš pokušao da smiri situaciju. Poslije ove neprijatne scene, Petković je nastavio da prijeti njemu i njegovoj djeci, uzevši čak i makaze u ruke: "Sad ću da te izbodem, p**ko jedna! Čekam te na parkingu!".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:30
Napadnut Nemanja Bjelica
Izvor: Društvene mreže
Izvor: Društvene mreže

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC