• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea u Baru traži prekid crne serije: Mornar se bori za opstanak, biće nam još teže!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Nije lako igrati u Baru, imaju puno kvalitetnih pojedinaca koji mogu da iznenade na svakoj utakmici", rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović.

 igokea, vladimir jovanović, vlada jovanović Izvor: ABA liga j.t.d/Krka/Drago Perko/kosarka.si

Košarkaši Igokee poslije četiri vezana poraza u ABA ligi pokušaće da prekinu crnu seriju na gostovanju Mornaru, ali na ruku im ne ide činjenica da je i klub iz Bara u seriji neuspjeha i da se bori za opstanak.

Crnogorska ekipa vezala je tri poraza i zauzima pretposljednje mjesto na tabeli, koje vodi u baraž, dok je Igokea serijom neuspjeha znatno smanjila šanse da se nađe u plej-ofu, jer sada ima samo bod više od devetoplasiranog Splita.

"Ekipa Mornara je sigurno u situaciji u kojoj nije željela da se nađe pred početak prvenstva. Grčevito se bore za opstanak što nama čini posao vjerovatno težim nego što bi bilo u nekim drugim okolnostima. Nije lako igrati u Baru, imaju oni puno kvalitetnih pojedinaca koji mogu da iznenade na svakoj utakmici. Nama je sigurno bitno utakmica, iako je treće gostovanje zaredom želimo da izađemo iz rezultatske krize, želimo i da igrmao bolje i nadam se da ćemo biti u stanbju da odigramo najbolje i da ispoštujemo neke dogovore i da se vratimo na neki put koji smo zacrtali. Mislim da puno od nas zavisi i mi ćemo dati sve od sebe da budemo dobri u Baru", poručio je trener Igokee Vladimir Jovanović.

Mladi košarkaš "igosa" Ognjen Radošić poručio je da su se on i njegovi saigrači dobro pripremali i da će dati svoj maksimum kako bi došli do pobjede.

"Nakon dva vezana gostovanja očekuje nas i treće u Baru protiv Mornara koji je kvalitetna ekipa. S obzirom da njihovo stanje na tabeli nije realno radili smo vrijedno i trenirali zadnjih sedam dana, pripremali smo se dobro i treba da odigramo dobru utakmicu, damo svoj maksimum i pobijedimo", rekao je Radošić.

Duel Mornara i Igokee igraće se u petak u 18 časova u Baru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC