• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinovi Siniše Mihajlovića uvijek uz Zvezdu: Sa Marakane u Arenu, porodično u crveno-bijelom

Nasljednici legende Crvene zvezde i srpskog fudbala prate evroligašku utakmicu

 Sinovi Siniše Mihajlovića uz Zvezdu Izvor: Instagram/mihajlovicdrazen

KK Crvena zvezda igra evroligašku utakmicu protiv Makabija, a u publici je veliki broj poznatih. Među njima su i sinovi Siniše Mihajlovića, Dušan i Nikolas, zajedno sa Mihinim rođenim bratom, svojim stricem Draženom.

Mihini nasljednici su nakon očeve smrti redovni posjetioci Beograda, pa su prošle nedjelje išli i na "vječiti" derbi na stadionu Zvezde, gdje je njihov otac otvarao nebo 1991. godine protiv Bajerna.

Ovog četvrtka, na košarkaškoj utakmici u Štark areni, Mihajlovići su obukli dresove košarkaša Zvezde Nemanje Nedovića i Miloša Teodosića i u njima pratili meč tima Janisa Sferopulosa protiv Makabija.

Siniša Mihajlović preminuo je u decembru 2022. godine posle višegodišnje borbe protiv leukemije, a za sobom je ostavio ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana, Nikolasa i Marka. Jednom prilikom je otkrio da za njegovog života oni nisu rado pričali srpski, a možda se to promijenilo u periodu nakon njegove smrti.

"Oni razumiju srpski, ali ne pričaju srpski jezik. Nije problem to što se nisam potrudio. Nije da ne znaju, oni neće da pričaju. Imaju neku blokadu. Moja majka kad dođe, onda sa njom pričaju sve. Ali na primjer, sa mnom ne pričaju. Ako im kažem na srpskom, odgovore mi na italijanskom. I moja majka kad im govori na srpskom, oni sve razumiju", rekao je Siniša za B92. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC