• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihina udovica potvrdila: Divan gest Bolonje - isplaćene sve Sinišine plate do kraja ugovora!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Arijana, ili se dižeš i živiš za sebe i svoju djecu, ili se prepustiš i odlaziš kao Siniša", rečeno joj je kad je potražila pomoć. "Ne poričem, ništa nije kao prije, ali imam divnu djecu i unuku. Odlučila sam da živim", rekla je Arijana, udovica Siniše Mihajlovića.

 Bolonja isplatila plate Siniše Mihajlovića do kraja ugovora Izvor: Instagram / ariannamihajlovic

U nedjelju će biti odigrana utakmica Lacio - Bolonja, veoma važna u borbi za izlazak na međunarodnu scenu, ali sa posebnim značajem - u ime Siniše Mihajlovića. Bivši fudbaler i trener koji je preminuo 16. decembra 2022. godine od leukemije ostavio je neizbrisive uspomene kako u Rimu, tako i u Bolonji, tako da udovica Arijana neće propustiti susret Serije A na "Olimpiku".

"Ovo je Sinišina utakmica", rekla je za "Il Mesađero", "vraćam se na stadion i ponovo se približavam fudbalu od kojeg sam se udaljila. Tu su i moji dječaci koji su strastveni navijači Lacija."

Ponovo se vraćajući sjećanjima, Arijana se prisjetila i dramatičnih trenutaka kada je Bolonja otpustila Sinišu nekoliko mjeseci prije smrti.

"Siniša to nije očekivao i veoma je to teško podnio", objasnila je ona. "Rekao je da se nikada neće povući i da želi da nastavi jer je imao jedinstvenu želju da se bori. Bolonja je izabrala drugi put i ne mogu da im sudim. Ispoštovali su Sinišin ugovor i isplatili sve plate do kraja ugovora. To je bio izuzetan gest koji mi je u trenucima krize pružio sigurnost."

Klub iz Bolonje bio je uz porodicu Mihajlović zajedno sa gradom tokom cijelog dramatičnog puta koji se nažalost tužno završio.

"Predsjednik Saputo, Bergamini, Fenući, Marketi i Di Vajo. Niko me nije zaboravio. Čak je i sa Sabatinijem postojao nevjerovatan odnos. To je poseban klub i poseban grad. Već nam je osvojio srca prije bolesti, a tokom patnje postao je nemjerljiva ljubav: nedjelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve je to podijeljeno sa divnim ljudima."

Arijana je takođe govorila o psihološkom procesu kroz koji je prošla u ovim mjesecima kako bi prebrodila gubitak ljubavi svog života.

"Profesionalac kome sam se obratila u jednom trenutku mi je rekao: Arijana, ili se dižeš i živiš za sebe i svoju djecu, ili se prepustiš i odlaziš kao Siniša. Ne poričem, ništa nije kao prije, ali imam divnu djecu i unuku. Odlučila sam da živim. Sada viđam prijateljice, bavim se poslovima koje je vodio Siniša, pa imam trenutke krize iz kojih izlazim uz pomoć moje djece", poručila je Mihina udovica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Koja patetika, tolike pare i traži pomoć

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC