• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Znali smo da će Siniša umrijeti, nismo mu rekli!" Šokantna ispovijest Mihine udovice - otkriven nepoznat detalj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Adrijana Mihajlović otkrila da je porodica znala za smrt čuvenog fudbalera.

 Porodica Siniše Mihajlovića znala da će umrijeti Izvor: Nucci/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je nakon teške i duge borbe sa leukemijom, koja nije željela da ga ostavi na miru iako je nekoliko puta uspijevao da se oporavi i vrati trenerskom poslu. Njegova borba za život bila je izuzetno naporna, a jedan šokantan detalj sada je otkrila udovica Arijana, Mihina najveća podrška u teškim danima. Po riječima Italijanke, ona i djeca znali su kada će preminuti Siniša Mihajlović!

Tačnije, tokom posljednjeg mjeseca znali su da je situacija toliko teška da Siniša Mihajlović ne može da se oporavi, ali nisu željeli ništa da kažu nekadašnjem reprezentativcu Jugoslavije, fudbaleru Vojvodine, Crvene zvezde i nekoliko italijanskih klubova. Djeci Siniše Mihajlovića i danas je teško zbog toga! 

"Pričala sam sa djecom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju djecu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvijek pričaju o tome", rekla je u emisiji Arijana i dodala:

"To je bila prelijepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj djeci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje."

Podsjećamo, Siniša i Arijana imaju tri sina i dvije ćerke. Njegov sin Dušan postao je nedavno fudbalski menadžer, dok su i ćerke bliske fudbalu - Virdžinija je udata za fudbalera Filipa Voljaka i sa njim ima dijete, dok je Viktorija dugo bila u vezi sa nekada veoma talentovanim Pjetrom Pelegrijem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC