• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihin sin postao fudbalski menadžer! Zaposlio ga Sinišin prijatelj - radiće sa ovim Srbima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan od sinova Siniše Mihajlovića počinje karijeru kao agent u svijetu fudbala.

 Dušan Mihajlović postao fudbalski menadžer Izvor: Instagram/dusanmiha11/printscreen

Dušan Mihajlović, sin legendarnog Siniše Mihajlovića, nastaviće fudbalsku tradiciju porodice! Kako je otkriveno na Instagramu, nasljednik slavnog fudbalera, koji nas je napustio krajem 2022. godine, postaće fudbalski menadžer i sarađivaće sa jednom od najjačih agencija u Italiji - Dušan je dobio posao kod Aleksandra Lučija koji je svojevremeno bio dobar prijatelj njegovog oca.

Luči je svojevremeno vodio računa o trenerskoj karijeri Siniše Mihajlovića, a sada će Mihin sin dobiti priliku da uz majstore svog zanata uči posao fudbalskog agenta. Čeka ga mnogo napornog posla širom svijeta, otkrivanje talenata, potpisi ugovora i pregovori sa nauticajnijim fudbalskim ljudima kako u Italiji tako i u Evropi. Dušan će odmah raditi na najvišem mogućem nivou jer su neki od klijenata agencije "World Soccer Agency" svjetska poznata imena!

Svijet fudbala neće biti nepoznat Dušanu - uz oca Sinišu upoznao je najveće svjetske zvijezde, Dejan Stanković i Miroslav Tanjga su mu kumovi, a i sam se bavio sportom kao dječak. Danas često zaigra fudbal sa prijateljima ili na nekim humanitarnim mečevima, pa će i to biti prilika da proširi svoj uticaj u potpuno novoj sferi - kao fudbalski menadžer. Ovo je Dušan:

Svojevremeno su sa Alesandrom Lučijem sarađivali Aleksandar Kolarov, Filip Đorđević, Mirko Vučinić, Danijele De Rosi, Žulio Baptista i drugi, a danas ova agencija vodi računa o karijerama Filipa Kostića, Nenada Tomovića, Edina Džeke, Marka Pjace, Dejana Kuluševskog,... 

"Veoma sam srećan što sam se pridružio jednoj od najvažnijih međunarodnih agencija. Fudbal je u istoriji moje porodice i još je posebnije biti ovdje zbog veze koja je spajala mog oca Sinišu sa Alesandrom Lučijem, kome se zahvaljujem na ovoj prilici", istakao je Dušan nakon što je predstavljen na zvaničnom profilu agencije sa kojom će raditi. Riječ je o kompaniji "World soccer Agency" u vlasništvu Alesandra Lučija i Alesandra Lelija, sa klijentima širom svijeta!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC