• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuter Partizana bio u braku sa ženom ljubimca Delija! Zbog nje imao problema sa suprugom: "Smetalo mi je!"

Autor Dragan Šutvić

Danilo Anđušić je sada u srećnom braku, ali mu prvi, sa ženom nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde nije dobro prošao.

 Danilo Anđušić o prvom braku  Izvor: Instagram/daniloandjusic/jelena_krsticic/Printscreen

Danilo Anđušić je već godinama u srećnoj vezi sa našom olimpijskom Ivanom Maksimović, a mnogi su zaboravili da je prije nje ljubio još jednu ljepoticu. Na početku karijere dok je prvi put nosio Partizana poslije dolaska iz Hemofarma on je bio u vezi sa Jelenom Jovanović!

Zapravo je ovo iskusnom šuteru Partizana drugi brak pošto je sa Jelenom ušao u brak 2012. godine, ali se ubrzo razveo. Poslije razvoda oboje su pronašli sreću i to u sportskim krugovima! Dok se Danilo zaljubio u trofejnu streljačicu, Jelena je ušla u vezu, pa onda i u brak sa fudbalerom Nenadom Krstičićem

Nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda, Sampdorije, Bolonje i Alavesa najbolje poznajemo po dva mandata u dresu Crvene zvezde, a uspio je da upiše i četiri nastupa za nacionalni tim Srbije, a sada je već godinama u srećnom braku sa Jelenom. Ovako sada izgleda Jelena Krstičić: 

Nenad i Jelena su u skladnom braku i proširili su porodicu, a sa druge strane Danilo Anđušić je imao malih problema na početku veze sa Ivanom Maksimović upravo zbog prvog braka.

"U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on vierovatno sazrio kroz cijeli taj proces. Sada se tome nasmijem i drago mi je da je završio sa mnom", rekla je Ivana, a nadovezao se Danilo:  "U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao na dio prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad".

Ivana i Danilo su se vjenčali 2015. godine u Grčkoj na ostrvu Santorini, a 2018. godine dobili su sina Filipa, a potom je 2021. na svijet došao i još jedan nasljednik - Uroš. 

"Filip je bio jako željena beba. Prije njega sam imala vanmateričnu trudnoću gdje sam jedva izvukla živu glavu i to je ponijelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno povjerenje. Kad god bih uradila nešto što je od mene traženo, uvijek bih bila nagrađivana za to. Tako nekako se vodim i sa svojim sinovima. Filip zaista dosta sluša, ali onda traži i svoju nagradu. Trudiš se da napraviš balans. Da dijete ne bude razmaženo i bezobrazno. Obraćamo pažnju na njihov odnos. Da budu dobri i da se vole. Iako je Filip tri godine bio jedinac i sve je bilo podređeno njemu, sad ipak sve dijeli sa bratom. Vole se, maze, uspavljuju zajedno", rekla je Ivana Maksimović o svojim sinovima i porodici. 

Ivana Maksimović Anđušić potiče iz sportske porodice pošto je njen otac Goran osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine u streljaštvu, dok je Ivana 2012. u Londonu bila srebrna. Sa Svetskih prvenstava ima dvije bronze, a sa Evropskih dva zlata, srebro i dvije bronze. Imala je tu čast i da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara 2016. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC