• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelisaveta bila na derbiju zbog Tea: Uslikana u Štark areni - izveo je djecu na teren (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jelisaveta Orašanin, supruga Miloša Teodosića, nekoliko puta je ove sezone podržala najboljeg Zvezdinog košarkaša zajedno sa djecom

 Jelisaveta Orašanin gledala Miloša Teodosića na utakmici Izvor: MN PRESS

Supruga Miloša Teodosića, glumica Jelisaveta Orašanin, posjetila je nekoliko puta utakmice KK Crvena zvezda ove sezone i sa djecom navijala za supruga. Posljednji put, fotografi su je uslikali 28. januara u Štark areni, kada su igrali Crvena zvezda - Partizan.

S obzirom na to da je Teo decenijama igrao u inostranstvu i da je 2017. poslije vjenčanja sa glumicom tamo i zasnovao porodicu, pratila ga je u Moskvi, u Los Anđelesu i Bolonji, iz koje su se prošle godine zajedno vratili u Srbiju. Tada je sjajni srpski plejmejker odlučio da ostvari san iz djetinjstva i da zaigra za Crvenu zvezdu i učinio je to u fazi karijere kada su mu supruga i djeca podrška na utakmicama.

Teodosići privlače veliku pažnju u Štark areni, a Miloš rado izvodi djecu i na teren poslije utakmice. Sin Bogdan i ćerka Petra nekoliko puta su ove sezone bili na parketu u očevom naručju, gdje su mnogi primijetili koliko liče na njega i da je Bogdan "preslikani" otac.

Dok mediji nagađaju o razvodu Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Teo je na oporavku od povrede stopala koja mu od januara stvara probleme i zbog koje već nekoliko mjeseci odsustvuje. On je pod bolovima odigrao na Kupu Radivoja Koraća i pogurao svoj tim do trofeja "Žućkova levica", što je njegov prvi pehar u Zvezdinom dresu. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC