• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić se raspucao i napravio problem Partizanu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Olimpija je pobijedila Monako i tako dodatno zakomplikovala već komplikovanu situaciju u Evroligi.

 Evroliga Olimpija pobijedila Monako - loša vijest za Partizan Izvor: Marco Brondi / imago sportfotodienst / Profimedia

Partizan je pobjedom nad Baskonijom (87:83) napravio veliki korak ka plej-inu, ali mora da "pazi na leđa". Tako mu večeras stižu loše vijesti iz Monaka gdje je istoimeni klub doživeo poraz koji nikako ne odgovara crno-bijelima. Olimpija iz Milana slavila je u Kneževini (98:80), pa je tako dodatno zakomplikovala situaciju u borbi za 10. mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje u Evroligi ove sezone.

Ovom pobjedom, Olimpija je došla do 13. pobjede, čime se napravio "vozić" iz Partizana u kome je još Efes (13-17), a tu su još i Valensija (13-16) i Bajern (13-16) koji upravo igraju međusobni duel u Španiji. To znači da će u posljednja četiri kola biti prava drama u koju je "upleteno" pet timova.

Očekivano, Nikola Mirotić se "pojavio" kada je bilo najvažnije za svoju ekipu i postigao je 21 poen za Olimpiju, dok je imao još pet skokova. Uz njega, najefikasniji igrači gostiju bili su Maodo Lo (15), Devon Hol (14) i Stefano Tonut (13). Dvocifreni su bili i Meli i Šilds sa po 10 poena, što dovoljno govori koliko raspoloženih igrača je imao Mesina. Na drugoj strani u timu Saše Obradovića prednjačio je Alfa Dijalo sa 17 poena, dok je totalno zakazao Majk Džejms sa 10, uz šut iz igre 1/9.

Što se tiče pomenutih timova, ove nedelje gledamo "duplo kolo" tako da Efes već u četvrtak dočekuje Albu, dok Partizan na svom terenu igra protiv Real Madrida. Dan kasnije gledaćemo Valensiju u Monaku, Bajern dočekuje Makabi, dok će Olimpija iz Milana biti domaćin Fenerbahčeu.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC