• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sprema ugovor za Željka, evo kada će biti potpisan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli žele nastavak sradnje sa najtrofejnijim trenerom Evrope

 Ostoja Mijailović - K Partizan sprema ugovor za Željka Obradovića Izvor: MN PRESS

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović rekao je da klub želi da trener Željko Obradović ostane, da je ugovor spreman i da će biti potpisan kada se dogovore sve pojedinosti. "Odlučni smo da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obje strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti", rekao je Mijailović za "Kurir".

Na taj način, predsjednik Partizana odgovorio je na skandiranje navijača koji su u utorak uveče u punoj Štark areni tražili novi ugovor za "Žoca", a on ga je simbolično "potpisao" kraj terena.

"Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali vjerujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bijele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvijek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije miješao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsjetim se gdje je Klub bio 2017. godine, a gdje je danas", istakao je Ostoja Mijailović.

Željko Obradović vratio se u Partizan u junu 2021. godine i doveo ga do titule ABA lige, uz uspjehe u Evroligi u kojoj su crno-bijeli prošle sezone igrali plej-of, a ove su u trci za plasman u Top 10.

Mijailović je pregovore o nastavku saradnje sa "Žocom" i njegovom ostanku najavio i prije mjesec dana, gostujući na TV Prva. "Glupo je komentarisati značaj Željka Obradovića, najtrofejnijeg košarkaškog trenera. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba. Naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Važno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sljedeće sezone kada su u pitanju novac i budžet", rekao je Mijailović tada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC